Ideas

unBUN_420's avatar
unBUN_420
Seasoned Newcomer
2 months ago
Status:
Nowy

Wyrzucenie z meczu

Chciałbym zgłosić poważny problem, który wystąpił podczas rozgrywki FUT Champions w EA SPORTS FC 25 na PS5 Pro. Po rozegraniu i zakończeniu meczu zostałem natychmiast wyrzucony z gry, przez co wynik meczu oraz postęp w zadaniach nie zostały zaliczone.

Zadanie nazywa się "dziedzictwo mistrzostw".

Jest to dla mnie bardzo frustrujące, ponieważ straciłem ponad 2 godziny gry, a problem najprawdopodobniej wynikał z błędu po stronie serwerów EA lub problemów z synchronizacją. Dodatkowo, próbowałem skontaktować się z pomocą techniczną, ale w weekend nie ma dostępnego wsparcia 24/7, co utrudnia rozwiązanie tej sytuacji.

Proszę o sprawdzenie mojego zgłoszenia i ewentualne rozwiązanie problemu, ponieważ taki błąd wpływa negatywnie na doświadczenie gry i czas graczy.

Załączam screeny bilansu FUT Champions oraz zadania, które pokazują, że mecz nie został zaliczony.

Pozdrawiam.

1 Comment

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    2 months ago

Nie masz na co liczyc nie dostaniesz zadnej rekompensaty czy naprawienie tego, przyzwyczaj sie do takich rzeczy. Niestety ale takie sa realia tej gry 

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 hours ago