Ideas

xARURx's avatar
xARURx
New Spectator
9 days ago
Status:
Nowy

Wystawianie kart na licytacje

Witam, już dawno miałem to zgłosić. Od jakiś trzech tygodni bardzo często pojawia mi się błąd, że nie mogę wystawiać kart na licytacje. Nie ma znaczenia czy to karta zawodnika, karta herbu klubu itd. Cena wywoławcza i cena kup teraz jest ustawiona na 99 i nie mogę tego zmienić w żaden sposób. Co robić?

PC 

7 Comments

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej xARURx 

Napisz nam dodatkowo czy w momencie wystawienia przedmiotu na licytację pojawia się komunikat błędu (jeśli tak to dołącz zdjęcie) oraz czy z tą samą sytuacją masz do czynienia na Web App, Companion  i w grze?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

999Filip Odczekaj 24h a w międzyczasie sprawdź licytacje na Web App, Companion i po zrestartowaniu gry.

• xARURx's avatar
    xARURx
    New Spectator
    5 days ago

identycznie jak u 999Filip Filip, wówczas jestem zmuszony wyjść z gry i przez web app. Wtedy owszem sprzedam ale to trochę wkurzające. Wyłączałem grę itd, najgorsze jest to że np. otworzę paczkę wszystkie karty dam na licytację, otworzę drugą i wtedy ten błąd. Da się żyć ale denerwujący błąd.

• tomazy66's avatar
    tomazy66
    New Spectator
    2 days ago

U mnie podobnie. W grze "Cena wywoławcza" i "Kup teraz" ustawione na 99 bez możliwości zmiany. Po wybraniu mimo tego "Wystaw na licytację" pojawia się komunikat "Nie udało się przeprowadzić wymiany. Spróbuj ponownie". Oczywiście "ponownie" nie działa. W Companion mogę sprzedawać. Jest jakieś rozwiązanie?

• Witam,

Też mam dokładnie to samo, po otwarciu paczek ze sklepu gdzie są zawodnicy do wymiany mam możliwość wystawienia tylko za 99, co zrobić??

• Na Web App, Companion działa dobrze, ale grając na ps5 nic nie można zrobić z ceną (poza wystawieniem zawodnika za 99)

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 55 minutes ago