Ideas
14 Comments
- EA_Kalina11 days ago
Community Manager
Hej Jokerpetrol
Warto przetestować grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników.
- Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu
- Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie oraz bez kart specjalnych np. EVO
W przypadku dalszych problemów przejdź do poradnika SONY, aby dowiedzieć się jakie kroki należy wykonać w przypadku wystąpienia błędu CE-108255-1.
- Jokerpetrol11 days agoNew Spectator
Nic nie pomogło dalej to samo i usunąłem cały skład i na nowo
- Jokerpetrol11 days agoNew Spectator
Nawet nie mogę już teraz dodać innych zawodników do składu mecze towarzyskie live i zadań normalnie zrobić ... Wciąż to samo
- EA_Kalina10 days ago
Community Manager
Nic nie pomogło dalej to samo i usunąłem cały skład i na nowo
Upewnij się, że na Web App utwórzony został nowy skład, tak aby podświetliła opcja aktywuj jako aktywny.
- Jokerpetrol10 days agoNew Spectator
Tak właśnie tak zrobiłem
- EA_Kalina10 days ago
Community Manager
Czy grając na innym profilu PSN widzisz różnice w rozgrywce. Przed wykonaniem tego testu przywróć licencje a następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.
Ale nie mogę przywrócić licencji Fify mam tylko inne gry do przywrócenia a Fify nie mogę nie ma
I mam gram tylko na tym profilu jak coś
- EA_Kalina9 days ago
Community Manager
Możesz stworzyć nowy profil PSN, aby przetestować i porównać działanie gry. Przywracanie licencji dotyczy wersji cyfrowych gier, a ty posiadasz pudełkową?
- Jokerpetrol9 days agoNew Spectator
Tak dokładnie pudełkowa
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager