Ideas
14 Comments
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
W przypadku, jeśli wcześniejsze kroki nie rozwiązały problemu proszę wykonaj kroki zaproponowane przez producenta konsoli w poradniku Jak naprawić błąd CE-108255-1.
- Jokerpetrol9 months agoSeasoned Newcomer
Nie wiem nic nie daje j co mam zrobić rush nie mogę grać tylko tych zawodników 5 co mi daje mogę wybrać innych nie i ewolujce nie mogę zrobić bo wywala
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Wrócisz do poprzedniego składu UT jak tylko przelogujesz się na swoje pierwotne konto PSN. Nowy profil PSN wykonaj dla testu i daj znać czy jest poprawa w rozgrywce.
No ale wtedy stracę skład w ultimate team co mam jak innego użytkownika zrobię
Tak dokładnie pudełkowa
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Możesz stworzyć nowy profil PSN, aby przetestować i porównać działanie gry. Przywracanie licencji dotyczy wersji cyfrowych gier, a ty posiadasz pudełkową?
I mam gram tylko na tym profilu jak coś
Ale nie mogę przywrócić licencji Fify mam tylko inne gry do przywrócenia a Fify nie mogę nie ma
- EA_Kalina9 months ago
Community Manager
Czy grając na innym profilu PSN widzisz różnice w rozgrywce. Przed wykonaniem tego testu przywróć licencje a następnie wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.
Tak właśnie tak zrobiłem
Featured Places
FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 hours agoCommunity Highlights
- EA_Kalina1 year ago
Community Manager