Ideas

przelancoteusz's avatar
przelancoteusz
Seasoned Newcomer
2 months ago
Status:
Nowy

Zacinające się menu ea fc 25/PS5

Witam od jakiegoś czasu mam problem z FC25 w ultimate team. Odpalam ultimate team pokazuje się napis “inicjalizacja” muzyka gra a ekran jest zacięty. Zrestartuje grę wchodzę do sklepu otwieram paczkę gra się zacina. Zrobię skład w WBS gra się zacina. Odpalam mecz, mecz się kończy i gra się zacina. Nawet jak przesuwam w dół szukając zawodników w “klubie” gra się zacina. Żeby cokolwiek zrobić muszę restartować grę kilkanaście razy i jest to bardzo wkurzające nie cierpię przyjemność z grania w te grę. Usunąłem ustawienia osobiste oraz zmieniłem stadion na taki bez ozdób . Dodam że mam tylko problem z tą grą na PS5. Bardzo proszę o pomoc.

2 Comments

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej przelancoteusz 

Dzięki za twój post oraz listę kroków, które masz za sobą.

Podsyłam dodatkowe wskazówki:

• przywróć licencję
    • wyłącz konsolę i odłącz ja od zasilania na 3 min.
    • dodatkowo utwórz nowy skład poprzez Web App lub Companion; w nowym składzie nie wykorzystuj swoich wcześniejszych zawodników, kart specjalnych np. EVO, zmień formację i taktyki - nowo utworzony skład aktywuj jako podstawowy i rozegraj nim kilka spotkań by ocenić działanie gry

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago