Witam od jakiegoś czasu mam problem z FC25 w ultimate team. Odpalam ultimate team pokazuje się napis “inicjalizacja” muzyka gra a ekran jest zacięty. Zrestartuje grę wchodzę do sklepu otwieram paczkę gra się zacina. Zrobię skład w WBS gra się zacina. Odpalam mecz, mecz się kończy i gra się zacina. Nawet jak przesuwam w dół szukając zawodników w “klubie” gra się zacina. Żeby cokolwiek zrobić muszę restartować grę kilkanaście razy i jest to bardzo wkurzające nie cierpię przyjemność z grania w te grę. Usunąłem ustawienia osobiste oraz zmieniłem stadion na taki bez ozdób . Dodam że mam tylko problem z tą grą na PS5. Bardzo proszę o pomoc.
Ideas
Zacinające się menu ea fc 25/PS5
2 Comments
Sort By
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Hej przelancoteusz
Dzięki za twój post oraz listę kroków, które masz za sobą.
Podsyłam dodatkowe wskazówki:
- przywróć licencję
- wyłącz konsolę i odłącz ja od zasilania na 3 min.
- dodatkowo utwórz nowy skład poprzez Web App lub Companion; w nowym składzie nie wykorzystuj swoich wcześniejszych zawodników, kart specjalnych np. EVO, zmień formację i taktyki - nowo utworzony skład aktywuj jako podstawowy i rozegraj nim kilka spotkań by ocenić działanie gry
- przelancoteusz2 months agoSeasoned Newcomer
EA_KalinaProsze o pomoc.
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 4 hours ago
Community Highlights
- EA_Kalina8 months ago
Community Manager