Ideas
3 Comments
- EA_Kalina21 days ago
Community Manager
Istnieje kilka możliwych przyczyn zniknięcia lokalnego zapisu gry z dysku twardego:
- Plik mógł zostać przypadkowo skasowany
- Wirusy lub inne złośliwe programy mogą usunąć lub zaszyfrować pliki
- Uszkodzenie fizyczne lub logiczne dysku twardego może prowadzić do utraty danych
- Uruchomienie gry na innym koncie użytkownika Windows może spowodować brak dostępu do zapisanych danych.
- Wieszakoo2921 days agoSeasoned Newcomer
Usuniecie pliku ustawień pomogło z zapisywaniem.
Ale wracając do utraconych zapisów, ja mam OneDrive wyłączony odkąd przeszedłem na Windows 11 i się pytam jak te piliki zapisów znikły. - EA_Kalina22 days ago
Community Manager
Hej Wieszakoo29
Zapis, o którym wspominasz jest zapisem lokalnym. Saves z trybu kariery zapisywane są w Dokumentach na Twoim komputerze.
Zapis gry zniknął, bo być może został przeniesiony w chmurę przez twój komputer i tam utknął. Gra po włączeniu nie znalazła go więc utworzyła nowy pusty folder w miejsce przeniesionego. Jeśli posiadasz OneDrive lub inny program przechowujący dane w chmurze, to on może być "winowajcą".
Proszę zapoznaj się z artykułem Znajdowanie utraconych lub brakujących plików w usłudze OneDrive.
Upewnij się także, że Twój profil Windows nie został przełączony na profil innego użytkownika.
Jeśli nie możesz zapisać nowego zapisu:
- usuń uszkodzone pliki łącznie z Ustawienia osobiste
- sprawdź czy miejsce na dysku się nie kończy
- dodaj grę do wyjątków antywirusa, aby zapobiec jej blokowaniu
About FC 25 Zgłaszanie błędów
Community Highlights
- EA_Kalina7 months ago
Community Manager