Ideas

Wieszakoo29's avatar
Wieszakoo29
Seasoned Newcomer
24 days ago
Status:
Nowy

Znikły wszystkie zapisy z kariery menadżera/ zawodnika.

Witam,

Dzisiaj 31.03.2025 wszystkie moje zapisy kariery menadżera oraz zawodnika po prostu znikły, gdzie wczoraj te zapisy jeszcze były. No i tez nowo utworzonych zapisach nie działa auto-save.

3 Comments

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Istnieje kilka możliwych przyczyn zniknięcia lokalnego zapisu gry z dysku twardego:

• Plik mógł zostać przypadkowo skasowany
    • Wirusy lub inne złośliwe programy mogą usunąć lub zaszyfrować pliki
    • Uszkodzenie fizyczne lub logiczne dysku twardego może prowadzić do utraty danych
    • Uruchomienie gry na innym koncie użytkownika Windows może spowodować brak dostępu do zapisanych danych.
  • Wieszakoo29's avatar
    Wieszakoo29
    Seasoned Newcomer
    21 days ago

Usuniecie pliku ustawień pomogło z zapisywaniem.
     Ale wracając do utraconych zapisów, ja mam OneDrive wyłączony odkąd przeszedłem na Windows 11 i się pytam jak te piliki zapisów znikły.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Wieszakoo29 

Zapis, o którym wspominasz jest zapisem lokalnym. Saves z trybu kariery zapisywane są w Dokumentach na Twoim komputerze.

Zapis gry zniknął, bo być może został przeniesiony w chmurę przez twój komputer i tam utknął. Gra po włączeniu nie znalazła go więc utworzyła nowy pusty folder w miejsce przeniesionego. Jeśli posiadasz OneDrive lub inny program przechowujący dane w chmurze, to on może być "winowajcą". 

Proszę zapoznaj się z artykułem Znajdowanie utraconych lub brakujących plików w usłudze OneDrive. 

Upewnij się także, że Twój profil Windows nie został przełączony na profil innego użytkownika.

Jeśli nie możesz zapisać nowego zapisu:

About FC 25 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność EA Sports FC 25 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 days ago