Forum Discussion
3 Replies
Sprawdziłem na innym dostawcy internetu i w dalszym ciągu jest ten sam problem. Gra indywidualna w portalu multiplayer działa. Tak jak pisałem w Plants vs.Zombies Bitwa o Neighborville gra multiplayer działa i nie ma z nią problemów. Ustawienia zapory systemowej sprawdzone( zresztą i tak nie były zmienianie). Połączenie z EA też jest w porządku.😞 Ping w regionie Europa albo jest niedostępny albo ma 62-70. Ostatnimi czasy nawet jak był niedostępny można było dołączyć się do bitwy(gry wieloosobowej). Teraz od tygodnia cisza....... Kiedyś był podobny problem, ale można było grać na serwerach z Ameryki Południowej. Wygląda to tak jak by serwery zostały zamknięte.......😬 3928 godzin gry PvZ GW w multiplayer buuuuuu 😞
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @trbn75
Dzięki za odpowiedź.
Natknąłem się na zgłoszenia podobne do Twojego na innych forach językowych. Otrzymałem również informacje, że problerm z matchmakingiem został również rozwiązany przez nasze zespoły.
Sprawdź proszę czy problem minął również u Ciebie.
Dzisiaj około południa zalogowałem się do matchmaking, ale na serwerze Ameryka Wschód. Pograłem 30 minut i było ok.Na pozostałych serwerach cisza. Około 22.30 próbowałem znowu i.......... cisza na wszystkich. Brak oznak życia na serwerach. Nie wiem czy to taka polityka firmy ( na tydzień wyłączyć serwery gracze już nie wrócą i będzie można wyłączyć serwery na stałe bo było poniżej 1% graczy), czy są takie problemy techniczne z serwerami? Przecież gdyby takie problemy były z Fifa to ludzie by zjedli EA na żywca.......... Tak samo jak to ze w PvZ GW2 matchmaking dozwolone są mody! A gdzie jest anty-cheat? Czasami nie dało się grać, bo ktoś miał nieśmiertelną postać obdarzoną cudownymi mocami!!!!
Gracze ze Steam mają osobne serwery czy korzystają z EA?
Pozdrawiam
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 days ago
- 20 days ago
- 21 days ago