Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2. Brak serwerów

Hej @trbn75 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Jeśli masz taką możliwość to sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się również jeśli podłączysz komputer poprzez alternatywne połączenie internetowe. 

3 Replies

• Sprawdziłem na innym dostawcy internetu i w dalszym ciągu jest ten sam problem. Gra indywidualna w portalu multiplayer działa. Tak jak pisałem w Plants vs.Zombies Bitwa o  Neighborville gra multiplayer działa i nie ma z  nią problemów. Ustawienia zapory  systemowej sprawdzone(  zresztą i tak nie były zmienianie). Połączenie z EA  też jest  w porządku.😞 Ping w regionie Europa albo jest niedostępny albo ma 62-70. Ostatnimi czasy nawet jak był niedostępny można było dołączyć się do bitwy(gry wieloosobowej). Teraz od tygodnia cisza....... Kiedyś był podobny problem, ale można było grać na serwerach z Ameryki Południowej. Wygląda to tak jak by serwery zostały zamknięte.......😬  3928 godzin gry PvZ GW  w  multiplayer buuuuuu 😞

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @trbn75 

Dzięki za odpowiedź. 

Natknąłem się na zgłoszenia podobne do Twojego na innych forach językowych. Otrzymałem również informacje, że problerm z matchmakingiem został również rozwiązany przez nasze zespoły. 

Sprawdź proszę czy problem minął również u Ciebie. 

• Dzisiaj około południa zalogowałem się do matchmaking, ale na serwerze Ameryka Wschód.  Pograłem 30 minut i było ok.Na pozostałych serwerach cisza.  Około  22.30 próbowałem znowu  i.......... cisza na wszystkich. Brak oznak życia na serwerach. Nie wiem  czy to taka polityka firmy (  na tydzień wyłączyć serwery gracze  już nie wrócą i będzie można wyłączyć serwery na stałe bo było poniżej 1%  graczy), czy są takie problemy techniczne z serwerami?  Przecież gdyby takie problemy były z Fifa to ludzie by zjedli EA na żywca.......... Tak samo jak to ze w PvZ GW2 matchmaking  dozwolone są mody! A gdzie jest anty-cheat? Czasami nie dało się grać, bo ktoś miał nieśmiertelną postać obdarzoną cudownymi mocami!!!!

Gracze ze Steam mają osobne serwery czy korzystają z EA?

Pozdrawiam

About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii

Zombie próbują wejść do twojego domu? Trzymaj je w ryzach i dyskutuj o najlepszych technikach ogrodniczych na forum społeczności.637 PostsLatest Activity: 2 days ago