Forum Discussion

Re: star wars battlefront 2 nie uruchamia się

Hej.

Czas wersji próbnych jest naliczany tylko gdy gra jest włączona.

Poczekaj aż pobierze i zainstaluje się ona w 100- procentach i wtedy rozpocznij grę.

10 Replies

• Hysiu91's avatar
    Hysiu91
    8 years ago

Po ściągnięciu gry w 100% wciąż mam ten sam problem.

Komputer spełnia wymagania gry

Sterowniki mam aktualne

Origin przeinstalowany

proces "napraw grę" także został wykonany

oraz czynności znalezione w innym temacie również

Spoiler
    1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika" 
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
    6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
    7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
    8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry 
    9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)

Nic z tych rzeczy nie pomaga. W dalszym ciągu po odpaleniu gry wyskakuje na krótką chwilę czarne okienko, po czym znika. Nic więcej się nie dzieje.

Posiadam grę w edycji specjalnej, elitarnej.

Proszę o pomoc!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Mam dokładnie ten sam problem....
    Wszystko zrobiłem co mogłem jak kolega wyżej i nic to nie pomaga.
  • Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Mam ten sam problem z gra. pomimo aktualizacji sterowników i gry nie uruchamia się.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Slav jesli masz windows 7 najprawdopodobniej nie działa Ci windows update. Nawet jesli system pokazuje , źe ma wszystkie aktualizacje. Dlatego najpierw sprawdz czy masz sprawa usługe update. Wejdz w moj komputer kliknij prawym własciwosci. W okienku który wyskoczyło w lewym dolnym rogu jest odnosnik zobacz tez i drugi wiersz mamy Windows update. Kliknij na niego i  sprawc czy sa aktualizacje . Jak ruszy niech sobie spokojnie wszystko pobierze. Ten system tak ma ze łapie zawias na aktualizacjach. Jesli wyskoczył Ci czerwony komunikat , ze usługa nie działa masz tu linka jak to naprawic  http://www.instalki.pl/demonstracje/systemowe/13826-windows-update-nie-dziala.html.  Jest sporo stron jak cos by z tej strony nie działało po prostu wpisz w google naprawa windows update po winde 7 i szukaj do skutku. Jak to naprawisz to na 95% pograsz.  Wazne ten sposób działa tylko pod windowsem 7  . Jesli masz 8 to nie pomoge. Mam nadzieje ze ruszy  . Trzymaj sie

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

ja Też mam problem z tą grą po włączeniu uruchamia się czarny ekran i po chwili znika i wracam do orrigina. POMOCY!!!!!

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Słuchajcie. Gra z początku myślałem iż działa jednak się myliłem. Użyłem jednej z odpowiedzi (odpowiedź ,,Dellu24") ,która jak się okazało pomogła w ,,Uruchomieniu gry". Po wciśnięciu opcji ,,Graj'' włącza mi się ekran startowy, na którym widać że coś się ładuje (w prawym górnym rogu). Tak czekam, ładuje się więc czekam. Po jakimś czasie nic się nie dzieje gra się zacina i wyłącza. Gdy po włączeniu gry nie będę wykonywał żadnych czynności ekran zmieni się na biało-czarny i po wciśnięciu klawiszy L-Shift + Tab gra się wyłącza i wracam do punktu ,,Wejścia". Proszę o pomoc tutaj, ponieważ wiem że jest tu garstka ludzi, która potrafi naprawić i wyjaśnić takie problemy.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam, mam ten sam problem, nic nie pomaga. reinstalacja gry, origin'a, instalacja nowych sterowników, aktualizacja windowsa (7) i nic ☹️. Komputer spełnia wymagania, AMD fx8320 3,5 GHz, GeForce 750Ti, 8gb RAM i pełno miejsca na dysku. Sterownik do grafiki wersja z 20.12.2017 388.71.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

U mnie też się zaczyna uruchamiać i po kilku sekundach wraca do Orgin nie zgłaszając żadnych komentarzy/problemów. Komputer spełnia wymagania. Co można jeszcze zrobić ? Czy można zwrócić grę i żądać zwrotu pieniędzy?

• tusia1456's avatar
    tusia1456
    7 years ago

Hej też mam pewien problem z tą grą, mianowicie internet działa u mnie słabo i chciałam zacząć już grać, gdy było te 17%, gdy próbuje ją uruchomić pojawia się komunikat, który odsyła mnie na stronę geforce.com wymagają inne wersji, nie znam się za bardzo na takich rzeczach i czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy to bezpieczne? 

About Star Wars Dyskusja o grze

Porozmawiaj ze społecznością o grach STAR WARS™ od EA.1,274 PostsLatest Activity: 10 hours ago