Mam problem z grą SW Battlefront 2. Posiadam wykupiony Origin Access i z tego tytułu mam 10h do ogrania owej gry. Aktualnie pobieranie jest na poziomie około 50%. Wg Origin grę mopgę uruchomić już p...
1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin) 2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta" 3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika" 4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany 5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku 6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator 7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj 8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry 9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)
Nic z tych rzeczy nie pomaga. W dalszym ciągu po odpaleniu gry wyskakuje na krótką chwilę czarne okienko, po czym znika. Nic więcej się nie dzieje.
Posiadam grę w edycji specjalnej, elitarnej.
Proszę o pomoc!
Anonymous
8 years ago
Mam dokładnie ten sam problem.... Wszystko zrobiłem co mogłem jak kolega wyżej i nic to nie pomaga.
Anonymous
8 years ago
Mam ten sam problem z gra. pomimo aktualizacji sterowników i gry nie uruchamia się.
Anonymous
8 years ago
Slav jesli masz windows 7 najprawdopodobniej nie działa Ci windows update. Nawet jesli system pokazuje , źe ma wszystkie aktualizacje. Dlatego najpierw sprawdz czy masz sprawa usługe update. Wejdz w moj komputer kliknij prawym własciwosci. W okienku który wyskoczyło w lewym dolnym rogu jest odnosnik zobacz tez i drugi wiersz mamy Windows update. Kliknij na niego i sprawc czy sa aktualizacje . Jak ruszy niech sobie spokojnie wszystko pobierze. Ten system tak ma ze łapie zawias na aktualizacjach. Jesli wyskoczył Ci czerwony komunikat , ze usługa nie działa masz tu linka jak to naprawic http://www.instalki.pl/demonstracje/systemowe/13826-windows-update-nie-dziala.html. Jest sporo stron jak cos by z tej strony nie działało po prostu wpisz w google naprawa windows update po winde 7 i szukaj do skutku. Jak to naprawisz to na 95% pograsz. Wazne ten sposób działa tylko pod windowsem 7 . Jesli masz 8 to nie pomoge. Mam nadzieje ze ruszy . Trzymaj sie
Anonymous
8 years ago
ja Też mam problem z tą grą po włączeniu uruchamia się czarny ekran i po chwili znika i wracam do orrigina. POMOCY!!!!!