Forum Discussion
3 Replies
- Anonymous8 years ago
Odinstaluj wszystkie VC i zainstaluj te z folderu gry VC 2013 i 2015.
- Anonymous8 years ago
U mnie po instalacji gry i jej włączenie ten pierwszy raz zawiesił cały system aż się sam komputer zrestartował i potem przez 20 min naprawiał się system.
Za drugim razem zadziałało i włączyłem grę. Pograłem z 5 min i stwierdziłem, że włączę sobie wszystko na ultra bo zwyczajnie mogę sobie na to pozwolić.
Za trzecim uruchomieniem i każdym następnym myślę, że z 50 x walczyłem aby grę uruchomić przez całą wczorajszą noc. KOŃCZY SIĘ ZWIECHĄ CAŁEGO SYSTEMU, ŻE NAWET MYSZKA NIE DZIAŁA. JEDYNA MOŻLIWOŚĆ TO RESTART NA TWARDO KOMPUTERA
ZUPEŁNIE tego nie rozumiem. Komputer spełnia spokojnie wymagania, nowy windows z wszystkimi potrzebnymi łatkami, nowy diretx 12, stery aktualne i takie coś :/
Nie pogram sobie chyba w prezent gwiazdkowy :/ kur....... !!!!
- Podejrzewam, iż problem jest z DX12. Trzeba go wyłączyć i wszystko powinno działać. Jeśli nie da się go już wyłączyć w ustawieniach po uruchomieniu gry trzeba wejść do Dokumenty/Star Wars Battlefront II/Settings i edytować plik BootOptions. Tam w linijce EnableDX12 zmienić z 1 na zero. Wyłączy to dx12 i gra będzie używać Dx11. DX12 jest zbugowany przy Battlefront II na większości komputerów. Przed edytowaniem pliku "BootOptions" zalecam zrobienie jego kopii. Mam nadzieje, że to pomoże.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 24 hours ago
- 2 days ago
- 4 days ago