Forum Discussion

6 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @Gracjankal

Zaloguj sie na swoje konto Origin, nie próbuj włączać gry tylko wejdź na swoje konto Origin /Moja biblioteka gier i zobacz czy masz tam w bibliotece grę TS4. Jesli kod jest wykorzystany to gra musiała byc juz raz zarejestrowana i przypisana do jakiegos konta. Konto zostaje iutworzone , gra do niego przypisana a kod wygasa. - teraz aby zagrać nalezy sie na to konto - dokladnie na to samo na którym gra została zarejestrowana zalogować, Uzyj do logowania adresu e-mail ktory podales rejestrując konto - tego na ktore otrzymales potwierdzenie zakupu gry na Origin.
    Jesli gra na twoim koncie bedzie - a byc powinna - sprobuj ją uruchomić z Origin klikajac na okladke The Sims 4 w bibliotece gier Origin zamiast na ikonke gry na pulpicie.
  • Gra na moim koncie w bibliotece jest i się wysietla jako pobrana i moge kliknąć,,Graj'', ale po kliknięciu  nią nadal wyskakuje Logowanie EA które wymaga ode mnie klucza aktywacyjnego.

• Zrobiłem wszystko dokładnie tak jak zostało opisane, problem dalej się pojawia, naprawde już nie mam pomysłów, co zrobić aby urchomić grę. 

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @Gracjankal

Ostatnią opcja jest ze twoj program antywirusowy wywoluje ten bład i blokuje gre, bo komunikaty Origin czesto sa mylace - zreszta jak sama widzisz ten zupelnie nie ma sensu.
    Jesli masz jakis program antywirusowy oprocz Defendera Windowsa - wylacz go albo dodaj w nim Origin i pliki TS4 oraz TS4x64 do wyjatkow.
    Wszystkie te pliki znajdziesz w Pliki Programow (x86) z tym ze plki TS4 i TS4_x86 sa tam głębiej. Sciezka - Origin games/ The Sims 4 / game - tam sa subfoldery ulozone alfabetycznie wiec szukaj literki g/ Bin oraz Bin_LE. Oba pliki ktore musisz dodac do wyjatkow sa w tych dwoch ostatnich subfolderach.
    Tak samo blokowac gre moze program antywirusowy Windows Defender - jesli uzywasz Windowsa
    Tez nalezy dodac w nim te wszystkie pliki do wyjatków
    https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4028485/windows-10-add-an-exclusion-to-windows-security

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,188 PostsLatest Activity: 2 hours ago