Forum Discussion

sandruu97's avatar
sandruu97
New Novice
18 days ago

Gra wyłącza się samoistnie.

Po chwili grania gra bez żadnego komunikatu się wyłącza. Jeśli to ważne - nie gram z modami. Reinstalacja, naprawianie, naprawianie po wyjęciu folderu TS4 z dokumentów ani nic innego nie pomaga, przejrzałam chyba wszystko co mogłam na forum i nic nie pomogło - wszystkie inne, dużo bardziej wymagające gry śmigają normalnie, komputer jest wyczyszczony, nic się nie przegrzewa. Załączam DxDiag i proszę o pomoc.

10 Replies

• sandruu97's avatar
    sandruu97
    New Novice
    17 days ago

System aktualny. Sprawdziłam system pod kątem błędów - znalazło i naprawiło pliki a gra nadal się wyłącza. Z poziomu nowego konta administratora nie mogę nawet otworzyć aplikacji EA.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    16 days ago

Z poziomu nowego konta administratora odinstaluj i zainstaluj EA app (nie zmieniaj miejsca instalacji aplikacji). Następnie dodaj pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

• Marciaqa's avatar
    Marciaqa
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Mam to samo ale z 3 i nic nie pomogło XD, dosłownie jedyna możliwość z której korzystam to instalowanie wszystkiego z płyt i potem ewentualnie instaluje EA. Ale to nie powinno tak wyglądać, że żeby zagrać muszę kupować płyty i instalować ręcznie

• sandruu97's avatar
    sandruu97
    New Novice
    12 days ago

Ja nie mam nawet płyt, ani napędu w kompie xD a za komputer zapłaciłam naprawdę dużo więc nie wiem nawet gdzie leży proble, a dzieje się to odkąd wyszły ts1 i ts2 na EA chyba 

• Marciaqa's avatar
    Marciaqa
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

Ja tak mam od sierpnia a wydałam kupę kasy na te gry i nic co tu zostało napisane nie pomogło, trochę szkoda, że nie mogę nawet pograć w gry które zakupiłam XD 

• sandruu97's avatar
    sandruu97
    New Novice
    11 days ago

Mam to samo. Nic nie pomogło. Jeśli nie ma więcej propozycji, to będę musiała przejść na Inzoi. Ponad 6 tysięcy wydałam na simsy i szkoda, że pójdzie to w błoto

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Chciałabym Was poprosić o dodatkowe informacje sandruu97 Marciaqa 

Dajcie znać w jaki sposób uruchamiacie grę:

•  przez aplikację Steam a dopiero później uruchamia się EA app
    •  od razu z biblioteki EA app
    •  poprzez skrót na pulpicie

Na nowym koncie administratora Windows występuje ten sam problem: tak/ nie

Posiadam dodatkowy antywirus: jeśli tak to jaki

Gra jest zainstalowana w domyślnej lokalizacji: tak/ nie

Dodajcie swój aktualny DxDiag wykonany z nowego konta administratora

• sandruu97's avatar
    sandruu97
    New Novice
    6 days ago

Nie mam ich na steam, więc próbowałam tylko poprzez EA i ze skrótu.

Na nowym koncie administratora też występuje ten problem.

Nie posiadam antywirusa.

Gra jest zainstalowana w domyślnej lokalizacji. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago