Re: The Sims 3 Zawartość Limitowana
Masz rację, przepraszam, sprawdziłam i nadal jest taka możliwość, ale musisz posiadać te wszystkie dodatki. Kody do specjalnych prezentów nie są sprzedawane dodatkowo.
Pakiet Rozbitka dostaniesz, gdy zakupisz edycję limitowaną "Rajskiej Wyspy".
Jedynym sposobem na zarejestrowanie kodów dodatkowej zawartości z dodatków jest ta strona : https://pl.thesims3.com/incentive/........html, przy czym przyjmuje ona kody tylko z wcześniej zarejestrowanych przez gracza dodatków. W pudełku gry znajduje się dodatkowa karteczka, na której jest załączony kod dodatkowej zawartości, najpierw musisz zarejestrować dodatek, a potem dopiero strona przyjmie ten dodatkowy kod.
Jeżeli kiedykolwiek wpisywałeś kod specjalnej zawartości to drugi raz okienko go nie przyjmie, ale ta zawartość powinna się znaleźć w historii zakupów na Store, jako bezpłatna zawartość do pobrania.
1. Pakiet Rozbitka:
Jeżeli kod do samochodu, który posiadasz pochodzi z podstawy gry The Sims 3 Edycja Kolekcjonerska i także zakupiłeś tę grę, to najpierw tutaj (https://pl.thesims3.com
zarejestruj grę, a następnie na podanej na karteczce stronie będziesz mógł zarejestrować kod pobrania specjalnej zawartości.
The Sims 3 Edycja Kolekcjonerska (samochód + nowy świat)
PS.: Napisałeś:
"Sam aktywowałem moje kody z edycji limitowanej Zostań Gwiazdą w czerwcu (przepraszam za wprowadzenie w błąd, bo wcześniej pisałem, że w lipcu). Napisałem o tym w temacie. Zatem wniosek z tego, że przynajmniej w teorii można by pobrać i zainstalować te pakiety. Problem jest w tym, że nie ma ich legalnego źródła. No chyba, że po prostu ja go nie znam. Na Store ich nie ma. ..."
To jest legalna strona:
Jak widać, najpierw musisz zarejestrować grę/dodatek (po lewej stronie konta widać wszystkie zakupione dodatki), a dopiero potem wpisujesz kod w okienku.
Chciałam sprawdzić to okienko i wpisałam mój kod z pudelka gry - i jak widać, wyskoczył komunikat, że zawartość została już zarejestrowana.
Na zdjęciu powyżej pokazałam tę zawartość w historii zakupów.
Wniosek z tego, jeżeli posiadasz te dodatki to zarejestruj je na swoim koncie na podanej wyżej stronie, a następnie z pudelka w pudelku gry wpisz adres strony, gdzie będziesz mógł podać kody dodatkowej zawartości.
To jest jedyna legalna droga.
Pozdrawiam.