Forum Discussion

Rekoszafiarka's avatar
Rekoszafiarka
Seasoned Newcomer
22 days ago
Solved

Brak zakupionych światów w grze

Dzień dobry,
Zakupiłam kilka dodatków 1.12.2025 roku w tym zestaw światów, który zawierał Monte Vista oraz Magiczne źródła. W mojej bibliotece EA pokazują się na zielono, że są wprowadzone one do gry. W menu startu the sims3 jednak się nie pokazują, a co więcej, w menu gry "dodaj nową grę/rodzinę" magiczne źródła (Hidden Springs) pojawiają się jako możliwe do kupienia w simstore za simpoints, monte vista nie pokazują się wcale. Co wiecej, zakupiony przedmiot fontanna czekolady oraz sznurek do wieszania (mam dodatek The sims3: pokolenia) się nie pokazuje, gdy grałam w latach poprzednich zawsze był dostępny, to jednak najmniejszy problem 😅 Po tym, pomyślałam że kupię samą podstawę the sims3, bo to że nie działają światy może mieć tu przyczynę, jednak już tego samego dnia okazało się, że problem nie został rozwiązany. Proszę o zweryfikowanie mojego problemu lub w ostateczności o zwrot pieniędzy za zakupiony towar, który nie został włączony do gry.

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    21 days ago

Hej Rekoszafiarka​ 

Usunąłem zamieszczony przez Ciebie załącznik z racji tego, że pokazywał on klucze produktu. 

Sprawdź proszę czy problem uda się rozwiązać poprzez przypisanie tych kluczy do Twojego konta z poziomu strony store.thesims3.com

• Rekoszafiarka's avatar
    Rekoszafiarka
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

ziękuję za szybką odpowiedz, jednak po wpisywaniu kodu zakupionych światów na store the sims 3 i kliknięciu "aktywacja karty" nic się nie dzieje, gry nie przechodzą, ani też nie pojawia się żaden komunikat czy jest jakiś błąd czy co dokładnie jest nie w porządku. Dodaje screen z miejsca wpoisywania kodu. potwierdzam, że miałam zaznaczone warunki sprzedaży.

• Zakupiłam wczoraj The Sims 3 plus dwa dodatkowe miasta, Monte Vista i Dolina Smoków. Miast brak w grze. Dodatkowo klucz produktu mam tylko do Doliny Smoków, do Monte Visty nie ma. Wpisywałam kody na stronie The Sims Store i na EAApp i nic to nie daje. Co dalej?

• justynapasieka1's avatar
    justynapasieka1
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Dodatkowo patrząc w dokumentach, światy te są w ogóle nie zainstalowane na moim komputerze.

Featured Places

Node avatar for The Sims Dyskusja o serii

The Sims Dyskusja o serii

Dyskutuj o The Sims Medieval, oryginalnym The Sims, The Sims 2, The Sims 3, The Sims Mobile, The Sims FreePlay i spekuluj na temat przyszłości serii, w tym Project Rene.Latest Activity: 4 days ago
1,434 Posts