Forum Discussion
6 Replies
Dziękuję za pomoc. Mogę już chodzić do pracy, jednak jedno zlecenie po dwukrotnej naprawie w dalszym ciągu nie działa. Po kliknięciu go nie pojawia się w panelu pracy. To zlecenie nazywa się " melodie miasta". A co do modów, obecnie żadnych nie posiadam.
Po pierwszej naprawie kiedy działało wszystko oprócz tego jednego zlecenia wyszłam z gry, żeby naprawić ponownie. Potem, gdy znów włączyłam grę z powrotem nie dało się chodzić do pracy. To musi być jakiś błąd gry, więc chciałabym prosić twórców o naprawienie go, bo bardzo utrudnia mi rozgrywkę. Przed aktualizacją wszystko było dobrze, więc może być to z nią związane. Z góry dziękuję.
- kreatora6 years agoHero (Retired)@Aleksanderka1012
To raczej nie blad gry ale uszkodzone pliki w folderze biezacej gry lub w twoim sejfie. Naprawa dotyczy tylko plików instalacyjnych, a nie plików w folderz twojej bieżacej gry niestety. Aby mieć swieżą dostawe tych plikow i je wymienic na nowe trzeba zrobic fabryczny reset tego folderu.
I bez obaw - twoje sejfy i bblioteka nie ucierpią w trakcie tego procesu.
1. Wysuń cały * The Sims4 z Dokumenty / Electronic Arts myszka na pulpit
2. Włącz gre - utworzy sie nowy dziewiczy folder TS4 w Dokumentach
3. Usuń z tego folderu nowe foldery: Saves i Tray
4 Skopuij z pulpitu i wklej do nowego folderu stare foldery Saves i Tray oraz jesli tam był w starym folderze5taki plik przeklej tez TrayDeleteItems plik
5. Jesli miałas jakiekolwiek mody na razie nie przeklejaj ich z pulpitu do nowego folderu mods.
6. Uruchom gre, wejdx so starego sejfu i sprawdx czy dalej masz ten bład.
Jesli bład znikł a chcesz miec jakies mody, czy CC wklejaj je po jednym do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzajac czy błąd nie iwrócił Zrobiłam wszystko zgodnie z tym co napisałeś/aś i w dalszym ciągu jest ten sam błąd.
Mam ten sam problem, zrobiłam wg powyższych instrukcji i problem nadal jest
- kreatora6 years agoHero (Retired)@jhryca
W tym poscie Danuty 720 znajdziesz rozwiazanie twojego problemu
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Problem-z-dodatkiem-zostan-gwiazda/m-p/8967675#M6161
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 21 hours ago
- 21 hours ago
Nowe (chyba) menu w grze
Solved2 days ago