Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
6 years ago

Re: MacOS: Uruchomienie niemożliwe. Gra The Sims 4 jest już uruchomiona.

Hej @nadahlia 

Podaj proszę pełną specyfikację swojego Mac-a 🙂 

Ostatnia aktualizacja wprowadziła pewne zmiany w minimalnych wymaganiach gry. Od teraz gra wymaga minimum Mac OS X 10.8 (Mountain Lion)

3 Replies

• Również mam ten sam problem. Posiadam Maca z najnowszym uaktualnieniem macOS Catalina 10.15. Sims 4 działały, jednak teraz, gdy chce włączyć grę pojawia się komunikat, żę gra jest już uruchomiona. Odinstalowałam origana oraz simsy nic to nie pomogło. Czy jest szansa że problem zostanie jak najszybciej naprawiony? Jest to ewideteie wina origana. Tęsknię za czasami , gdy go nie było. I fajnie by było jakby w końcu Sims 3 działały poprawnie na macu. Po ich ściągnięciu również się nie włączają... pieniądze wyrzucone w błoto.

• @kreatora Niestety ich kroki pomocowe to ściema uporałem się z tym przez ponowną instalacje gry, ale by pięknie nie było dziś zainstalowała się nowa aktualizacja i znowu wszystko [edytowane]. Ten origin to naprawde porażka

[Już drugi raz przeklinasz na forum, zapoznaj się z regulaminem i proszę byś nie przeklinał kolejnym razem. Usunąłem wulgaryzmy z twojego wpisu.]

Pozdrawiam Mateusz.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,290 PostsLatest Activity: 8 hours ago