Forum Discussion

LittleChienne's avatar
19 days ago
Solved

Język angielski w grze

Chciałabym móc zmienić język w grze na angielski, ale ze względu na region mam do wyboru tylko polski, czeski i rosyjski. Proszę o zdjęcie blokady regionalnej tak, żebym mogła grać po angielsku. Przecież to jakiś absurd, żeby nie móc wybierać języka dowolnie. 

Pisałam z tym na EA Help, ale tam moja sprawa została zamknięta bez żadnego komentarza ze strony osoby do niej przydzielonej, co też mnie bardzo zdziwiło. Tak chyba nie powinna wyglądać obsługa klienta. 

• Hej LittleChienne​ 

Przykro nam, ale nie możemy zmienić wersji językowych gier dostępnych w Twoim regionie.

Nasze gry występują w różnych wersjach specyficznych dla pewnych języków. Na przykład edycja angielska, japońska i koreańska czy edycja „Reszta świata”, która zawiera inny zestaw języków.

Uwaga: gry mogą nie być dostępne we wszystkich językach.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej LittleChienne​ 

Przykro nam, ale nie możemy zmienić wersji językowych gier dostępnych w Twoim regionie.

Nasze gry występują w różnych wersjach specyficznych dla pewnych języków. Na przykład edycja angielska, japońska i koreańska czy edycja „Reszta świata”, która zawiera inny zestaw języków.

Uwaga: gry mogą nie być dostępne we wszystkich językach.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,312 PostsLatest Activity: 56 seconds ago