Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
6 years ago

Re: Brak możliwości aktualizacji the sims 4

@paulinapets

Prawdopodobnie zupełnie niepotrzebnie zainstalowalas Tradycyjną Edycję. Origin forsowal to dla komputerow nie posiadajacych systemu Win10 nie zwracając uwagi czy Twoj system jest 64 bitowy czy 32 bitowy,
Jesli twoj procesor jest Intel(R)Core(TM) i5 serii i masz karte graficzna ktora spelnia wymagania gry, ta Tradycyjna edycja nie była Ci potrzebna.
Po zaistalowaniu tej Edycji niestety nie bedziesz mogła juz aktualizować gry. Nie bedzisz tez mogla instalowac zadnych nowych dodatkow w tym Uniwersytetu.
Aby sie pozbyc tego z Origin musisz niestety odinstalowac cała gre i pobrać ja na nowo w zadnym wypadku nie zgadzając sie na pobranie Tradycyjnej Edycji. Przedtem jednak wysun stary folder gry na pulpit z Dokumentow.
Dodatkowo musisz przestawic gre aby startowala w trybie 64 bity.
Aby to zrobić po zainstalowaniu gry otworz Origin/Moja biblioteka gier , kliknij prawym na TS4 i wybierz Włascowości gry. Nastepnie wybierz zawansowane opcje startu gry. Upewnij sie ze masz tam ustawiona opcje 64-bit.
Nastepnie jeszcze raz kliknij prawym na gre i tym razem wybierz opcje Napraw gre. Musisz poczekac az Origin naprawi wszyskie pakiety jakie posiadasz.
Nastepnie uruchom gre z Origin. Jesli gra wystartuje wylacz ja i przeklej do nowego folderu The Sims4, ktory sie utworzy po uruchomieniu foldery saves i Tray.
Jesli jednak masz jakies mody czy CC nie przeklejaj calego folderu mods do tego nowego folderu. Najpierw sprawdz czy gra dziala bez modów.

Nie jestem pracownikiem EA

No RepliesBe the first to reply

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,220 PostsLatest Activity: 14 hours ago