Forum Discussion

2 Replies

• słuchajcie właśnie ściągam aktualizację z 8.07 i w międzyczasie czytam w opisie co też poprawili i nie ma ANI SŁOWA na temat poprawki w dodatku Psy i Koty w kwestii znikających zwierząt... Czy to znaczy, że nadal nie mogę korzystać z produktu, za który zapłaciłam?

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    5 years ago

@ReynaValdez

To nie tak, że nie będziesz mogła, zajmą się tym na pewno tylko trzeba uzbroić się w troszkę cierpliwości 🙂.

W pierwszej kolejności zespół musi naprawiać błędy krytyczne, które w znacznym stopniu utrudniają nam grę, a wręcz uniemożliwiając zabawę, czyli błędy wysypujące grę do tzw. pulpitu, problemy z odczytem starszych zapisów rozgrywki, błędy graficzne - jej niestabilność itp. rzeczy - sprawy techniczne są w stopniu priorytetowym.

Bugi gry takie jak u Ciebie i większości graczy - znikające zwierzęta lub tak jak u mnie simka nastolatka zamieniła się  podczas gry w "faceta - sima" no to już jest mistrzostwo :D - więc takie rzeczy idą na drugi plan w naprawie i będą takie błędy usuwane stopniowo - Tego rodzaju usterki, nie wpływają na niestabilność gry i możemy się grą nadal bawić, bez ryzyka że w niespodziewanym momencie nam się zawiesi i stracimy część rozgrywki lub w ogóle się nie uruchomi.

Kolejna sprawa - Zespół ds. technicznych gry z powodu epidemii pracuje w swoich domach - nie przebywają obecnie w swoich miejscach pracy, także mają pewne utrudnienia z tego powodu - również trzeba wziąć to pod uwagę.

Pozdrawiam serdecznie i życzę żeby jak najszybciej naprawiono te bugi 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 5 days ago