Forum Discussion

Re: Zmiana jezyka z ANG na PL. Jak?

Hej.

Czy gra została zakupiona bezpośrednio w sklepie Origin?

Oraz w regionie jakiego państwa przebywała osoba kupująca grę w czasie zakupu?

Prawdopodobnie problem jest spowodowany poprzez zakup gry nie na terenie naszego kraju (Origin) lub kupienie gry nie posiadającej polskiej wersji językowej (inny sklep).

7 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witaj!

Gra zostala zakupiona na terenie UK bo tutaj mieszkam, jednak nie mam zadnej opcji zmiany jezyka z Eng-US, co jest lekko irytujace. Zakupilem gre z dodatkami i jesli nie ma opcji zmiany jezyka to gra pojdzie pod reklamacje niestety. 

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Niestety, ale gra The Sims 4 zakupiona na terenie Wielkiej Brytanii zawiera tylko angielską wersję językową. Jest to związane z regionalizacją gier.

Jeśli jesteś zainteresowany zwrotem gry zajrzyj do TEGO artykułu opisującego gwarancję zadowolenia.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Bez sensu. I zadnej latki, tlumaczenia, mozliwosci zmiany? 

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Niestety, ale tak jak napisałem, wiąże się to z regionalizacją. Więcej o tej usłudze możesz przeczytać w TYM artykule.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Hej, jak uzyskałeś angielską wersję? Chcę zmienić język ale nie mogłam itd...

• Witam, czy cos sie zmienilo w tej sprawie? Poniewaz bardzo chcialabym pograc w jezyku polskim i zastanawiam sie czy mozna to jakos zrobic?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @samisapoo1 

Ostatnia odpowiedź w tym wątku została udzielona blisko 3 lata temu, z racji zasad na forum związanych z odkopywaniem starych wątków - zamykam ją. 

Odpowiadając na Twoje pytanie, nie ma możliwości dodania języka do Twojej gry. Jeśli podczas instalacji ten język nie pojawia się jako dostępny do wyboru, znaczy to, że posiadasz wersję gry, która nie była przeznaczona na polski rynek. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,217 PostsLatest Activity: 22 hours ago