Forum Discussion

Re: Wyłączony lub usunięty dostęp do gry the Sims 4 - PC/ EA App

@ktostam1764live czat jest dostępny w którejś opcji, tylko musisz zakończyć tamtą sprawę ręcznie, wiem bo korzystałam nawet teraz jak gra mi znikła. Na maile do tej pory odpisywali, ale może za dużo zgłoszeń mają i się poddali albo nie wyrabiają. Mnie się już skończyły pomysły, bo epic niestety u mnie odpada, poza tym to tylko obejście a nie rozwiązanie problemu.

5 Replies

• catkotcat's avatar
    catkotcat
    2 years ago

Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że co rusz są jakieś problemy - jeśli nie z samą grą, to z aplikacją. Nawet jeśli ktoś chciałby spróbować nie mówić źle o EA, to częstotliwość takich sytuacji po prostu to uniemożliwia. Kompletna porażka.

Po przejrzeniu polskich i anglojęzycznych wątków wychodzi na to, że na ten moment nie można nic zrobić. Nie jest to nasza wina, tylko wina samej aplikacji, najpewniej coś związanego z aktualną promocją. Pozostaje więc czekać. To, co mnie tylko niewyobrażalnie denerwuje to niewiedza  -  nie wiadomo ile to może potrwać. 

• Potwierdzam wszystkim niezdecydowanym, że powiązanie epica z ea app faktycznie działa. 

To, co zrobiłam to kopię gry na wszelki wypadek, kopię saves i wszystkich moich modów. Następnie odinstalowalam grę. 

W następnej kolejności z pozycji epica kliknelam instaluj, a epic wysłał to żądanie do ea app. Cała instalacja rozpoczęła się od razu w ea app. Gra działa.

• @catkotcat Ja nie mówię, że nie, ale po pierwsze to tylko obejście a nie naprawienie problemu, po drugie - jak ktoś ma średni albo słaby komputer to różnie może to działać, bo będzie bardzo obciążony, po trzecie - jeśli powiązanie było już kiedyś to nie można go zrobić drugi raz o ile dobrze zrozumiałam, po czwarte - podobno problem dotyczy też sims 3, a z nimi to nie pomoże. Po piąte - nie każdy ma konto epic, a nie widzę sensu w zakładaniu go, jeśli ktoś nie chce z niego korzystać. Powtarzanie przez kolejne osoby. że połączenie ea i epica pomaga moim zdaniem jest bez sensu, bo to oni mają naprawić problem tak żeby działało wszystkim.
  • catkotcat's avatar
    catkotcat
    2 years ago

Problemem jest to, że wielu użytkowników nie jest w stanie włączyć swojej gry, więc powiązanie konta epic z ea nie jest obejsciem problemu, a alternatywną formą rozwiązania go  - after all, dzięki temu gra odpala się bez żadnego problemu. 

Zgadzam się jak najbardziej, że wadliwa jest tutaj aplikacja EA tylko i wyłącznie, nie zliczę jak dużo wczoraj przeklinałam w ich kierunku. 

Moje potwierdzenie jest bardziej skierowane w kierunku osób, które tak jak ja nie chcą czekać   - bądź co bądź, problem trwa od zeszłego tygodnia. That's all. 

• ktostam1764's avatar
    ktostam1764
    2 years ago

mam wszystkie sprawy zamknięte od 2 dni jednak nadal nie mam tej opcji nigdzie

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,220 PostsLatest Activity: 9 hours ago