Forum Discussion
5 Replies
Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że co rusz są jakieś problemy - jeśli nie z samą grą, to z aplikacją. Nawet jeśli ktoś chciałby spróbować nie mówić źle o EA, to częstotliwość takich sytuacji po prostu to uniemożliwia. Kompletna porażka.
Po przejrzeniu polskich i anglojęzycznych wątków wychodzi na to, że na ten moment nie można nic zrobić. Nie jest to nasza wina, tylko wina samej aplikacji, najpewniej coś związanego z aktualną promocją. Pozostaje więc czekać. To, co mnie tylko niewyobrażalnie denerwuje to niewiedza - nie wiadomo ile to może potrwać.
Potwierdzam wszystkim niezdecydowanym, że powiązanie epica z ea app faktycznie działa.
To, co zrobiłam to kopię gry na wszelki wypadek, kopię saves i wszystkich moich modów. Następnie odinstalowalam grę.
W następnej kolejności z pozycji epica kliknelam instaluj, a epic wysłał to żądanie do ea app. Cała instalacja rozpoczęła się od razu w ea app. Gra działa.
- @catkotcat Ja nie mówię, że nie, ale po pierwsze to tylko obejście a nie naprawienie problemu, po drugie - jak ktoś ma średni albo słaby komputer to różnie może to działać, bo będzie bardzo obciążony, po trzecie - jeśli powiązanie było już kiedyś to nie można go zrobić drugi raz o ile dobrze zrozumiałam, po czwarte - podobno problem dotyczy też sims 3, a z nimi to nie pomoże. Po piąte - nie każdy ma konto epic, a nie widzę sensu w zakładaniu go, jeśli ktoś nie chce z niego korzystać. Powtarzanie przez kolejne osoby. że połączenie ea i epica pomaga moim zdaniem jest bez sensu, bo to oni mają naprawić problem tak żeby działało wszystkim.
Problemem jest to, że wielu użytkowników nie jest w stanie włączyć swojej gry, więc powiązanie konta epic z ea nie jest obejsciem problemu, a alternatywną formą rozwiązania go - after all, dzięki temu gra odpala się bez żadnego problemu.
Zgadzam się jak najbardziej, że wadliwa jest tutaj aplikacja EA tylko i wyłącznie, nie zliczę jak dużo wczoraj przeklinałam w ich kierunku.
Moje potwierdzenie jest bardziej skierowane w kierunku osób, które tak jak ja nie chcą czekać - bądź co bądź, problem trwa od zeszłego tygodnia. That's all.
mam wszystkie sprawy zamknięte od 2 dni jednak nadal nie mam tej opcji nigdzie
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 9 hours ago
- 10 hours ago
- 17 hours ago
- 2 days ago