Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Nie problem - a rozwiązanie problemu z thesims4 na Mac/ Epic games store

Hej @MariiKlim 

Dziękuję, że podzieliłaś się z nami swoim doświadczeniem i opisałaś kroki, które Ci pomogły +XP.

Przypięłam Twój wpis do głównej tablicy, aby był widoczny dla szerszej grupy graczy.

8 Replies

• MariiKlim's avatar
    MariiKlim
    New Traveler
    2 years ago

Dzięki 😉 Mam nadzieję, że to pomoże🙂

• Hej, co im napisałaś, że Ci pomogli? Ja nie mam już siły i cierpliwości-walczę od miesiąca...

• 7997626's avatar
    7997626
    2 years ago

Ja pisałam do nich z 10 razy, niestety ignorują moje prośby.

• @7997626mam tak samo, napisali, że nie da się usunąć i mogę sama ukryć grę. jak napisałam, że to nie rozwiązuje mojego problemu odesłali link jak ukryć grę w Origin xD zapłacić za grę koło 1000 zł i nie móc w nią grać przez 5 miesięcy to jakiś nieśmieszny żart..

• MariiKlim's avatar
    MariiKlim
    New Traveler
    2 years ago
    @karinaaak U mnie to też był proces więc rozumiem oburzenie... Ja nie opisywałam sytuacji, tylko po prostu poprosiłam o usunięcie gry z biblioteki. Najpierw zapytałam czy mogą to zrobić, a po podaniu danych mojego konta itp udało się. Trafiłam akurat na miłą konsultantkę. I też nie pomagali mi na początku przez miesiąc, ale w końcu za którymś razem się udało! 🙂
  • Dzięki! Ostatecznie po ponad miesiącu też się udało. Ale trwaaaało to bardzo długo, wielokrotnie opisywałam to samo, kopiowałam już potem jedną i tą samą wiadomość. Raz przez to jeden konsultant nawet wyrzucił mnie z czatu, bo nie chciałam mu streścić problemu w jednym zdaniu, więc dla mnie EA Help jest totalną pomyłką niestety... Ostatecznie jednak sprawa zakończona 🙂

• MariiKlim's avatar
    MariiKlim
    New Traveler
    2 years ago
    @karinaaak Haha, znam to doskonale. I tak, zgadzam się, że jest to pomyłka... Nie wiem, może to tylko problem z polskimi użytkownikami, ale tak czy siak wymaga naprawy :/ Cieszę się że się udało!
  • MariiKlim's avatar
    MariiKlim
    New Traveler
    2 years ago
    @lelkusia To nie prawda, mogą usunąć! Wiem, ciężko się z nimi dogadać -sama przez to przechodziłam... Ale za którymś razem się uda! Spróbuj nie opisywać problemu tylko wprost napisać, że chcesz usunąć taką i taką wersję gry, bo blokuje Ci uruchamianie. Powinno się udać. Wysłałam Ci też wiadomość na priv

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,150 PostsLatest Activity: 2 hours ago