Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
4 years ago

Re: Wiejska sielanka - Empik - Dodatkowy pakiet?

@Szewczykienko

Tak, pakiet "Zajety gnom" tez ci sie nalezy pomomo ze gry nie kupilas na Origin. Problem polega na tym ze wczoraj byla awaria serwera i nikt nie dostal tego pakietu ani ci co rejestrowali dodatek zainstalowany z płyty ani ci co pobrali go z Origin,
Mozesz sprawdzać swoje konto na Origin aby zobaczyć, czy juz to naprawili i ten pakiet ci sie pojawił w Zawartości Dodatkowej i ewentualnie pobrać go, albo wprost zadzwonić do polskiego supportu EA z pytaniem czy ten pakiet juz jest dostepny, a jesli jest to dlaczego go nie ma na twoim koncie
Telefon +48 22 397 08 40 - Czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00 do 21:00

2 Replies

• megi82's avatar
    megi82
    4 years ago
    @kreatora Też mam ten sam problem - nie dostałam bonusu zajęty gnom - też kupione w empiku
  • megi82's avatar
    megi82
    4 years ago
    @kreatora Też mam ten sam problem - kupiłam 22 w empiku jeszcze przed premierą wpisałam kod z pudełka i nie dostałam bonusu zajęty gnom. help

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,199 PostsLatest Activity: 2 hours ago