Forum Discussion

Re: T-mobile = UTRATA PAKIETÓW

@GabrielCagePL odpowiedziałem Ci w innym temacie ale jeszcze zapytam się w tym - czy łącząc się z niektórymi serwerami z lagami też nie możesz wrócić do lobby i musisz restartować grę? Nie miałem tak w poprzednich sezonach ale w tym straty pakietów są chyba aż tak duże, że gra nie potrafi nawet znaleźć powrotu do menu :D

7 Replies

• @STEW_R0IDS Widziałem i dzięki za odpowiedź co do twojego pytania to tak zdarzało mi się to w przypadku połączeniach z londynem gdzie są straty i powrót do lobby czasami trwa na tyle długo, że szybciej jest zrestartować grę. we wcześniejszych sezonach nie miałem tego problemu a utraty pakietów pojawiły się w drugim sezonie ale byłem przekonany, że wina leży bo mojej stronie ze względu na brak anteny zewnętrznej do stabilnego internetu, po jakimś czasie problem się rozwiązał albo po prostu nie byłem łączony tak często z Londynem.

W tej chwili mogę powiedzieć, że Apexa mam niegrywalnego mimo całkiem dobrych parametrów D: 50-80 Mbps i U: 35-45 Mbps. pingi 46-68 w grze, Internet jest na nowej ofercie bez żadnych limitów
  • @EPA_Maw Szczerze powiem ci, ze nie jest to najlepsze rozwiązanie polecam ci pobrać sobie VPS windscribe jest darmowy jak się tam zarejestrujesz dostajesz 10gb miesięcznie , połącz się z Niemcami pingi minimalnie większe ale nie przekraczają 80 i wszystko działa
  • Arrowek1903's avatar
    Arrowek1903
    5 years ago

Rozwiązał ktoś ten problem? Bo pomoc od tmobile to porażka..

• brtkb's avatar
    brtkb
    5 years ago

Mamy 2021 rok, prawie połowa i problem dalej jest nienaprawiony pomimo zgłoszeń. Nawet w T-Mobile na światłowodzie jest ten problem.. Bo trasy są takie same jak na mobilnym.

[edytowane przez EA Kuba - usunąłem jeden z obrazków z racji tego, że był na nim widoczny Twój adres IP]

Niestety przez ten problem odechciewa mi się wbijać wyższą rangę jak co chwile mam 20-70% lossa przy dosyć niskim pingu.. I co nabije punkty w jakiejś gierce, to 2-3 gierki z lossem mi je zabierają, bo szybkie -36 pkt.

• Widzę, że nie tylko ja mam ten problem w 2021. Czyli wychodzi na to, że trzeba zmienić operatora ☹️

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,435 PostsLatest Activity: 3 days ago