Forum Discussion

MatiLime's avatar
MatiLime
Seasoned Newcomer
3 days ago

Problem z plikami (chyba)

Witam, otóż nie grałem z miesiąc i chciałem sobie zagrać, ale po ostatniej aktualizacji, która miała z 6 GB jakoś to mam problemy z graniem. Gra strasznie wolno ładuje tekstury, a po jakichś 5 minutach zawiesza sie na amen i musze wyłączać task managerem albo przez steama (tak, mam na steamie bo nie potrzebny mi kolejny launcher do jednej gry), po naprawieniu plików nic sie nie zmienia. Po sprawdzeniu zawartości brakuje mi r5apex.exe, jest r5apex_dx12.exe ale nic związanego z 1 plikiem, to błąd czy tak ma być? Patrzyłem niby w wymaganiach systemowych i mój potato laptop powininen spełniać wymagania, więc to nie sprzęt bo aktualizowałem nawet wszystkie sterowniki. W razie czego nawet zdjęcia moge jakieś wysłać tekstur jak wyglądają czy coś, ale tylko telefonem.

3 Replies

• MatiLime's avatar
    MatiLime
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

W razie czego poprostu zainstaluje gre na nowo i sprawdze czy działa, ale najpierw chciałbym jednak propozycje rozwiązania

• MatiLime's avatar
    MatiLime
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Niestety nawet poradniki żadne na yt nie działają albo nie na temat, poprostu instaluje gre od nowa bo widze że nikt też nie odpisywał. Może w końcu zadziała

• MatiLime's avatar
    MatiLime
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Update do tego posta: Zainstalował się od nowa, wciąż to samo. Tak jak mówiłem wszystko spełnia wymagania więc to nie sprzęt, bo jeszcze miesiąc temu działał.

About Apex Legends Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z Apex Legends? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.2,423 PostsLatest Activity: 2 days ago