Forum Discussion

Re: Battlefield 4 i Battlefield 1 po 20 minutach gry minimalizuje się do paska.

Hej.

W przypadku takiego problemu sugeruję na początek wyłączyć funkcję Origin w grze (możesz to zrobić w ustawieniach aplikacji Origin) oraz wyłączyć antywirusa na czas gry.

3 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Niestety już próbowałem i nic to nie dało, w innych grach równie wymagających jeśli chodzi o grafikę to nie ma problemu mogę grać 3 godziny i nic się nie dzieje, a w bf4 albo bf1 czasem po 20 min czasem po 5 czasem po 40 min się minimalizuje albo wyłącza i "błąd aplikacji zostanie ona zamknięta "

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Czy mógłbyś podać specyfikację swojego sprzętu?

Spróbuj także wyczyścić pamięć podręczną Origin,a następnie użyć funkcji naprawy gry. Aby to wykonać naciśnij PPM na ikonę gry w bibliotece gry oraz wybierz Napraw.

Zajrzyj także do TEGO artykułu i wykonaj opisane tam kroki.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Hej, Mój sprzęt to i5 3.4ghz x4  / 8gb ddr3 1600mhz  / Radeon R9 280 4gb / Zasilacz 600 W  zrobiłem te kroki z tego poradnika, zobaczymy czy to coś pomoże a jeśli chodzi o samą grę to już robiłem opcje naprawiania, sprawdzę czy ta reinstalacja vc pomogła i dam znać.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,117 PostsLatest Activity: 2 days ago