Forum Discussion

Jurij_krk's avatar
Jurij_krk
Seasoned Newcomer
2 months ago

Brak możliwości dołączenia do plutonu Battlefield 1

Nie można dołączyć do żadnego plutonu w Battlefield 1.

Czy ktoś może posiada informacje jak to naprawić, jak dołączyć? Ktoś wie co mogło się stać?

Limit graczy w plutonie nie jest przekroczony, nie wiszą żadne niezaakceptowane wnioski.

Jest tylko opcja zgłoś pluton oraz opuść pluton.

Pozdrawiam

8 Replies

• Witam. Może już jesteś członkiem plutonu skoro masz opcje "opuść pluton".  Nie masz żadnych oczekujących zaproszeni? To znaczy że gra Ciebie źle identyfikuje.

• Jurij_krk's avatar
    Jurij_krk
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Sytuacja była następująca. Kolega chciał dołączyc do naszego plutonu, ale nie widział opcji "dołącz" lub "złóż wniosek" czy cokolwiek innego. Będąc dobrym kolegą opuściłem pluton, żeby pokazać gdzie jest odpowiedni przycisk. Niestety nie znalazłem go wtedy i nie znajduję go teraz. Nie mogę dołączyć do żadnego istniejącego plutonu. Nie jestem w żadnym plutonie i pojawiają się tylko 2 opcje tzn. "zgłoś pluton'' - wytłuszczone, oraz "opuść pluton" - czego ze względów braku przynależności do żadnego plutonu zrobić nie mogę. 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 months ago

Sprawdź ustawienia prywatności. Upewnij się, że w ustawieniach prywatności twojego konta (zarówno na platformie, jak i w samej grze) nie ma żadnych ograniczeń dotyczących dołączania do plutonów lub otrzymywania zaproszeń.

Zobacz też czy możesz dołączyć przez Battlelog (jeśli używasz PC): Battlelog to strona internetowa powiązana z Battlefieldem. Zaloguj się na Battlelogu i spróbuj dołączyć do plutonu przez przeglądarkę.

Jeśli nic nie pomaga skontaktuj się ze wsparciem technicznym EA.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    2 months ago

Problem pojawia się przez chwilę później strona się uruchamia. Spróbuj wejść na stronę internetową używając sieci komórkowej.

• Jurij_krk's avatar
    Jurij_krk
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

pokaż proszę screena, bo mi nie działa ani tak, ani tak. 404... 

• Jurij_krk's avatar
    Jurij_krk
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

niestety, nic nie pomaga. Po prostu coś się popsuło w ea. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,129 PostsLatest Activity: 57 minutes ago