Forum Discussion

Re: Nie zalicza wyzwania "Ostatni tygrys" > "Kły tygrysa"

Mi wciąż nie zalicza, w menu mam zaliczone działko plot i pokazuje że muszę zaliczyć dokumenty. Natomiast w grze dokumenty mam zaliczone a działko plot nie, gdy dochodzę do działka nic się nie dzieje kasowanie pliku nic nie pomogło nie wpada zaliczenie na plot.

Czy dodam że kasowanie pliku pomogło w innej opowieści gdy nie zaliczało znalezionych listów.

Czy wiadomo kiedy to poprawią bo chyba powinni.

3 Replies

• BLU1985's avatar
    BLU1985
    7 years ago

Jakby nie było synchronizacji postępów. Ty grasz na PS4 jak pamiętam tak ? Na koniec aktu widnieje że wszystko zaliczone ? Kasowałeś wszystko co związane z BF V z wyjątkiem samej gry i "dociągnąłeś" ponownie z chmury po restarcie gry ?

Skradasz się tak że nawet biały znacznik się nie pojawi u wroga tak ? Kiedy ja się skradałem i wróg domyślał się mojej obecności ( właśnie biały znacznik ) to nie zaliczało mi zadania.

• Tak PS4. Na koniec aktu widnieje że dokumenty nie zaliczone a jak gram to że muszę te Plot. zaliczyć, no nie wiem spróbuję jeszcze parę razy i dam sobie spokój z tym.  

• _SamoZuoooo_'s avatar
    _SamoZuoooo_
    7 years ago

Ok wpadło. Tak jak pisał BLU1985 trzeba się tak skradać żeby nawet sznurówek nie zauważyli (to wcale nie takie trudne). Zmylił mnie ten biały pasek dostrzeżeń, bo jak robiłem inne zadania gdzie nie mogłem być dostrzeżony to pomimo że znacznik się pojawiał zadania wpadały.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,125 PostsLatest Activity: 20 hours ago