Forum Discussion
11 Replies
- Chytrooki2 years agoHero+@Rakso310 Witam ✋👋. Spróbuj wyłączyć wszystkie nakładki aplikacji działających w tle jak Steam, Discord, itp. Dodatkowo odłącz kontrolery od komputera, jak pady kierownicę. Powinno pomóc🙂
Problem w tym, że wszystko oprócz gry mam wyłączone a żadnego pada nie mam podłączonego.
- Chytrooki2 years agoHero+@Rakso310 Sterowanie żołnierzem działa normalnie tylko w czołgu sterowanie nie działa?
Tak normalnie wczesniej na wszystkich etapach mogłem sterować żołnierzem dopiero w czołgu zaczał sie problem ze sterowaniem myszką wszystkie rzeczy, które mam wykonać przez klawiature działają zaś sterowanie działem już nie.
- Chytrooki2 years agoHero+@Rakso310 Jaką masz myszkę? Może masz ustawione za duże odświeżanie. Standard to 1000hz ale możesz mieć więcej. Ustawa na 500hz i sprawdź.
Myszke mam steelseries rival 650. Udało mi sie ustawic ze moge ruszac myszka w ustawieniach gry musiałem wyłaczyc synchronizacje danych myszki, jednak wtedy czułość jest ta duża, że nie da się grać zmieniałem czułość w grze jak i w myszce i nic :/
- Chytrooki2 years agoHero+@Rakso310 BF3 to stara gra i od dawna nie jest aktualizowana. Problem może leżeć po stronie wysokiego DPI jak i nowych myszek, systemów operacyjnych, płyt głównych.
Odinstalownie i ponowne zainstalowanie moze cos dac?
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @Rakso310
Na pewno nie zaszkodzi spróbować 🙂
- Chytrooki2 years agoHero+@Rakso310 Można ale myślę że to nic nie da. Usuń folder BF3 z Dokumentów gdzie znajdują się wszystkie ustawienia, to już spowoduje z testowanie wszystkich ustawień.
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,119 PostsLatest Activity: 35 minutes ago
Community Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 23 hours ago
- 4 days ago