Forum Discussion
7 Replies
czyściłem pamiec podręczną. Resetowałem stronę. Przeinstalowywałem aplikacje z partycji na partycje. nic nie pomaga
- Chytrooki2 years agoHero+@ciawusos Naciśnij na klawiaturze Windows + R wpisz poniższą komendę %temp% usuń co możesz przy wyłączonej aplikacji, dodatkowo kliknij prawym przyciskiem myszy na menu Start i wybierz "Wiersz poleceń (Admin)". W wierszu poleceń wpisz komendę ipconfig /flushdns.
Daj znać czy pomogło, postaram sie poszukać rozwiązania w wolnej chwili jak nic nie pomoże. nic to nie zmieniło
- Chytrooki2 years agoHero+@ciawusos Odinstaluj aplikację EA za pomocą Revo Uninstaller lub Wise Uinstaller (jest dokładniejsze niż zwykła dezinstalacja.) Podczas ponownej instalacji pozwól aplikacji zainstalować się tam, gdzie chce, zamiast próbować kierować ją gdzie indziej.
nadal ten sam problem
- Chytrooki2 years agoHero+@ciawusos No to utwórz konto lokalne systemu Windoes a jeśli nadal problem będzie występował to niestety format systemu, coś jest nie tak z bibliotekami Lub rejestrem🙃.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @ciawusos
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
About Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,129 PostsLatest Activity: 3 hours ago
Community Highlights
- EA_Pulsar5 months ago
Community Manager
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 15 hours ago
- 2 days ago
- 6 days ago