Forum Discussion

I_Kub1x_I's avatar
I_Kub1x_I
Rising Newcomer
26 days ago

Battlefield V crashuje do pulpitu co kilka minut

Witam, od tygodnia borykam się z crashami Battlefielda V pisałem już z pomocą ea wykonywałem ich kroki (nic nie dały) widziałem różne propozycje naprawy tego problemu nic mi nie pomogło robiłem format komputera też nic to nie dało. Co ciekawe ostatnio chciałem zagrać przez ea app w apexa i ku mojemu zaskoczeniu sytuacja jest identyczna jak w battlefieldzie. Czy ktoś z was spotkał się z takimi crashami po których ślad jest jedynie w folderze crash_dumps i wie co może pomóc w rozwiązaniu tego problemu?

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Hej I_Kub1x_I​ 

Dołącz jeszcze swój aktualny DxDiag. W międzyczasie warto także sprawdzić czy pamięć RAM nie jest uszkodzona (wykonaj np. MemTest86) oraz ustaw system chłodzenia na wydajny.

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    21 days ago

Masz inne gry żeby przetestować kompa? trzeba wykluczyć czy to awaria sprzętu czy błędy w grze

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Sprawdź czy zmiana wersji sterownika graficznego pomoże rozwiązać ten problem. Upewnij się, czy masz wszystkie aktualizacji systemu Windows. Zamknij też inne programy działające w tle. 

• PriestHunt's avatar
    PriestHunt
    Seasoned Newcomer
    12 days ago

standardowy problem tej gry który nie został naprawiony od samego początku, najlepszym rozwiązaniem jest odinstalowanie tej gry i wywalenie w zapomnienie. Temat przerabiałem wielokrotnie na wielu forach. Ta gra jest tak rozwalona, że nie ma sensu zaWracać sobie nią dziś głowy.  Bo albo cię wykończą ciągłe crashe albo spocuchy którzy opanowali ten skończony tytuł do porzygu.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,135 PostsLatest Activity: 24 hours ago