Forum Discussion

Re: Nie mogę odłączyć konta Xbox live

Dzień dobry,

Po wczorajszym dniu, gdzie niemiłosiernie się zdenerwowałem na brak kompetencji supportu, udało mi się rozwiązać problem - wystarczyła tylko chęć do pomocy ze strony supportu (a nie klepanie formułek jak poprzedni agenci).

Jeżeli ktoś będzie miał taki sam problem jak ja, najłatwiej jest to rozwiązać za pomocą nowego ticketu i trochę obejść te dziwne oraz niepotrzebne procedury.W opisie sprawy wystarczy napisać, że ktoś się Wam włamał na konto xbox live i połączył ze swoim kontem. Trzeba to krok po kroku opisać, napisać o tym, że ma się dostęp do konta xbox live, który został przywłaszczony przez "włamywacza" oraz dostęp do swojego własnego konta a nie zna się ani konta włamywacza ani żadnych danych na ten temat. Po weryfikacji swojego konta połączenie zostanie usunięte przez support i w końcu będziecie mogli połączyć swoje oba konta.

Jeżeli chodzi o sposób od @EA_Kuba, może by zadziałał, może nie - nie próbowałem. Mój sposób zadziałał w 100% i w sumie tak ta sprawa powinna zostać rozwiązana od początku - w 10 min.

Pozdrawiam.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 12 hours ago
1,728 Posts