Forum Discussion

Wend_toria's avatar
Wend_toria
Seasoned Newcomer
26 days ago
Solved

Brak dostępu

Mam problem moje konto ps5 jest już połączone z kontem EA tylko nie mam kompletnego dostępu do tego maila ani nawet nie wiem co to za mail co powoduje ze nie mogę zalogować się do gry ani zmienić połączonego konta. Czy mogę coś zrobić

• Hej Wend_toria​ cxddsdsw​ 

Sprawdźcie nasze wskazówki, aby zaktualizować swoje konto, jeśli nie możecie się zalogować. Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się bezpośrednio z doradcą EA, aby uzyskać pomoc. Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 

3 Replies

• cxddsdsw's avatar
    cxddsdsw
    Rising Newcomer
    26 days ago

Witam mam ten sam problem mail ktory jest połaczony z kontem nie istnieje i nie moge nic zrobic 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej Wend_toria​ cxddsdsw​ 

Sprawdźcie nasze wskazówki, aby zaktualizować swoje konto, jeśli nie możecie się zalogować. Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta EA, skontaktuj się bezpośrednio z doradcą EA, aby uzyskać pomoc. Przygotuj następujące informacje: 

• adres e-mail powiązany z twoim kontem EA 
    • dowolne nazwy użytkownika lub konsolowe identyfikatory (np. tagi gracza Xbox Live czy identyfikatory internetowe w sieci PlayStation™Network) powiązane z twoim kontem EA 
    • wszelkie numery faktur za gry kupione w naszym sklepie lub kody produktów posiadanych gier. 
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Oznaczę odpowiedź EA_Kalina​ jako rozwiązanie. Poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania problemów, które są związane z zarządzaniem kontem EA. 

Featured Places

Node avatar for EA app Problemy techniczne i błędy

EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.Latest Activity: 31 minutes ago
1,741 Posts