EA_KubaCommunity Manager4 years agoRe: Karty podarunkowe eaHej @tuszi_98 Karty podarunkowe działają zarówno z Origin, jak EA Desktop 🙂 Więcej informacji na temat kart podarunkowych znajdziesz tutaj.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 8 hours ago1,418 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 8 hours ago1,418 Posts
Recent DiscussionsProszę o pomoc moje konto zostało zhakowane i zmieniono na nim email oraz ea id i nie moge zrobić nic a poradniki nie pomagaja usunięcie konta Witam chcialbym usunac nie aktywne konto prosze o pomoc Konto dziecka Założyłam konto dla siebie i nie mogę założyć konta dla dziecka 14 lat. Przy założeniu odsyła mnie ze jest niepelnoletni- po dodaniu do rodziny maila akceptuje i odsyła ma stronę logowania.... Problem z kontem Witam . Zalogowałem sie na konto EA po 10 latach i zgineły wszystkie gry z biblioteki. Co teraz mam zrobic jak odzyskac te gry ?? Problem Bf3 i eaapp nie moge wejsc do gry pobierałem od nowa nic nie idzie ktos cos wie jak rozwiazac problem