EA_KubaCommunity Manager4 years agoRe: Mail od supportuHej @Szymeq111 Wystarczy, że w swoim kliencie pocztowym odpowiesz na otrzymaną wiadomość i ona trafi we właściwe ręce 🙂
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,409 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 5 hours ago1,409 Posts
Recent DiscussionsNie działa EA App Cześć mam problem, z którym walczę od wczoraj. Aplikacja wymagała aktualizacji, przekierowała mnie na oficjalną stronę, abym ją pobrała jeszcze raz. Okej, instaluje instalator i tu zaczyna się cyrk. ...Gra Online Cześć mam pytanie czemu nie mogę zagrać ze znajomym w FC26 jak mam Ps4 a znajomy ma Xboxa podłączonego do komputera gejmingowego. Obaj mamy właczony cross-playa. Nie mogę połączyć gry ze steam do ea kiedy próbuje połączyć grę ze steam do ea pokazuje że musze się zalogować ponownie ale zrobiłem to i nadal nie działa Nie moge się zalogwać na konto Zapomnailem email do glownego konta ea Jak wlaczam gre nfs heat to loguje mnie na glowne konto rowniez loguje mnie automatycznie w przegladarce jak chce zalogowac sie do ea to potrzbeuje kodu k...Brak w bibliotece zakupionych tytułów Zakupiłem gry na origin , dawno nie grałem jak się okazało EA zastąpiło Origin, a po zalogowaniu do EA brakuje zakupionych tytułów.