Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Ea app napotyka błąd, zakończenie instalacji nie było możliwe

Hej @Andzela12a 

Proszę uruchom plik instalacyjny EA app jako administrator. Jeśli EA app się nie zainstaluje, spróbuj wykonać tą samą czynność na zupełnie nowym koncie administratora - instrukcja.

Pozdrawiam i trzymam kciuki 🙂

_Kalina

8 Replies

• Witam generalnie zakupilem gre na steam do ktorej jest potrzebna aplikacja ea app niestety jak pobieram mam komunikat

Ea app napotyka błąd, zakończenie instalacji nie było możliwe

i nie moge dalej pobierac mam windows7 64bit  uruchamiam jako administrator i nadal nic nie wiem co sie dzieje 6 euro wydalem na ta gre a chcialbym pograc bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl .

• Atekits's avatar
    Atekits
    Seasoned Newcomer
    3 years ago

nie działa nic wdałem 15 zł a nie moge pograć w  gre

nic z porady nie działa  bardzio proszę o pomoc  @EA_Kuba 

@

• @EA_Kalina Cześć mam podobny problem ale wyskakuje to:ea app napotkała błąd zakończenie instalacji nie było możliwe (kod błędu 67-E4F20
  • superstars1975's avatar
    superstars1975
    3 years ago

A masz antywirusa czy np Windows Defender lub Zapora Windows włączona? jeżeli jedno z tych 3 masz włączone, to może blokować pobieranie z nieznanych stron.

Jak to miało miejsce u mnie antywirus blokował wszystko co pobierałem, usunąłem go definitywnie i problem znikł.

Najlepiej na czas instalacji EA app dezaktywować antywirusowe programy, jeżeli to nie pomoże skontaktować się z działem technicznym EA np poprzez e-mail lub przez forum.

• Ty chociaż wydałeś 15zł, ja straciłam aktualnie może nawet ponad 500 złoty na grach, które posiadałam na Origin. A przez to że mój laptop jest serio stary nie mogę zainstalować nowszego systemu operacyjnego niż Windows 7 co wiąże się z brakiem możliwości instalacji EA App :'D

@P4trykPl0  napisał/a:

nie działa nic wdałem 15 zł a nie moge pograć w  gre

nic z porady nie działa  bardzio proszę o pomoc  @EA_Kuba 

@

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,350 PostsLatest Activity: 2 days ago