Forum Discussion
8 Replies
Witam generalnie zakupilem gre na steam do ktorej jest potrzebna aplikacja ea app niestety jak pobieram mam komunikat
Ea app napotyka błąd, zakończenie instalacji nie było możliwe
i nie moge dalej pobierac mam windows7 64bit uruchamiam jako administrator i nadal nic nie wiem co sie dzieje 6 euro wydalem na ta gre a chcialbym pograc bylbym wdzieczny jakby ktos mi pomogl .
- Atekits3 years agoSeasoned Newcomer@EA_Kalina nie działa
- Atekits3 years agoSeasoned Newcomer
nie działa nic wdałem 15 zł a nie moge pograć w gre
nic z porady nie działa bardzio proszę o pomoc @EA_Kuba
@ - @EA_Kalina Cześć mam podobny problem ale wyskakuje to:ea app napotkała błąd zakończenie instalacji nie było możliwe (kod błędu 67-E4F20
A masz antywirusa czy np Windows Defender lub Zapora Windows włączona? jeżeli jedno z tych 3 masz włączone, to może blokować pobieranie z nieznanych stron.
Jak to miało miejsce u mnie antywirus blokował wszystko co pobierałem, usunąłem go definitywnie i problem znikł.
Najlepiej na czas instalacji EA app dezaktywować antywirusowe programy, jeżeli to nie pomoże skontaktować się z działem technicznym EA np poprzez e-mail lub przez forum.
- kreatora3 years agoHero (Retired)
@Snoksksovkyyy
Ten kod błędu naprzemiennie z innym kodem zaczynającym sie od INST związany jest z błedem oprogramowania urzadzeń w twoim komputerze i trudny do zdiagnozowania, bo nie jest to bład samego systemu Windows
Paru osobom pomogła aktualizacja sterowników karty graficznej a jednej pobranie innej wersji NET framework z tego linku
https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet-framework/thank-you/net481-web-installer Nie działa po zmianie administratora
Ty chociaż wydałeś 15zł, ja straciłam aktualnie może nawet ponad 500 złoty na grach, które posiadałam na Origin. A przez to że mój laptop jest serio stary nie mogę zainstalować nowszego systemu operacyjnego niż Windows 7 co wiąże się z brakiem możliwości instalacji EA App :'D
@P4trykPl0 napisał/a:nie działa nic wdałem 15 zł a nie moge pograć w gre
nic z porady nie działa bardzio proszę o pomoc @EA_Kuba
@