Forum Discussion

Zglenik21's avatar
Zglenik21
Seasoned Newcomer
31 days ago

Blokada KOnta

Szanowni Państwo, Zwracam się z uprzejmą prośbą o wyjaśnienie przyczyny blokady mojego konta, nałożonej dnia 30 lipca 2025 r. dotyczącej trybu Piłka nożna. Niestety, nie otrzymałem żadnych szczegółowych informacji na temat powodu tej decyzji, a zależy mi na pełnym zrozumieniu sytuacji. Jeśli rzeczywiście doszło z mojej strony do naruszenia zasad, chciałbym poznać jego szczegóły, aby móc wyciągnąć wnioski i poprawić swoje zachowanie w przyszłości. Jeżeli natomiast doszło do pomyłki, uprzejmie proszę o ponowne rozpatrzenie sprawy i ewentualne cofnięcie blokady. Zapewniam, że zależy mi na grze w sposób uczciwy i zgodny z zasadami społeczności EA. Z góry dziękuję za poświęcony czas i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania. Z poważaniem, [Zglenik21] [Zglenik21 / mailto:[edit: email address removed]

9 Replies

• Sz4rikov's avatar
    Sz4rikov
    Seasoned Newcomer
    31 days ago

Również otrzymałem informacje o blokadzie podczas gry kariery piłarskiej, co jest dosyć dziwne.

• 2510oo's avatar
    2510oo
    Seasoned Newcomer
    30 days ago

pisalem odwolanie i formularz ale support nie odpowiada.

• 2510oo's avatar
    2510oo
    Seasoned Newcomer
    30 days ago

dostalem bana na rynek i nie moge uzywac web app i companiona a nie bedzie mnie 2 tyg w domu i nie moge kupic zadnej karty

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    29 days ago

NIestety, tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić konkretnych informacji na temat powodu zbanowania Twojego konta. Polecam  w takim przypadku skontaktowanie się z naszym zespołem specjalizującym się w obsłudze problemów związanych z blokadą kont. 

• ManieG919's avatar
    ManieG919
    Seasoned Newcomer
    27 days ago

Niestety w odpowiedzi na bany odpisuje bot a nie człowiek ...

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    25 days ago

Za każdym razem niezależny zespół sprawdzi historię konta/ konta w grze, więc każde zgłoszenie jest traktowane indywidualnie. Jeśli odwołania były już rozpatrywane, oznacza to, że przeprowadzono wiele dochodzeń i nie znaleziono powodów do cofnięcia blokady.

Jeśli uważacie, że ta sytuacja jest wynikiem nieporozumienia i posiadacie dodatkowe informacje, które nie zostały podane we wcześniejszych odwołaniach, wykonajcie kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

About EA app Problemy techniczne i błędy

Masz problemy z EA app? Dołącz do nas, aby zgłaszać błędy i znaleźć pomoc w kwestiach pobierania, DLC, zakupów oraz błędów logowania.1,441 PostsLatest Activity: 2 days ago