Forum Discussion

Re: Problem z uruchomieniem gier na steam z EA Play

Mam podobny problem, kiedy chce pograć w star wars jedi fallen order wyskakuje mi komunikat  ,,nie wykryto zainstalowanej gry star wars jedi: upadły zakon™. zainstaluj ją ponownie lub ponów próbę jej uruchomienia" Wczoraj wykupiłem EA play na steamie gra jest zainstalowana konta są połączone a mimo to nie mogę grać..

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

@kajakuza 

Upewnij się, że Twoje konta EA i Steam są właściwie połączone i skorzystaj w funkcji weryfikacji lokalnych plików poprzez Steam. 

@Zdunio3 

W Twoim przypadku problem może stanowić inny program blokujący grę i/lub Origin podczas uruchamiania. Najczęściej jest to program antywirusowy dlatego upewnij się, że zostały dodane odpowiednie wyjątki zarówno w programie antywirusowym oraz zaporze sieciowej

• @EA_KubaNie mam antywirusa i zrobiłem tak jak mówiłeś ale niestety dalej nie działa i mam wsm pytanie czy jak skończy mi się EA play to mogę grać dalej w gry czy muszę wykupić ponownie?

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Zdunio3 

Zweryfikowałeś również pliki gry z poziomu Steam? Spróbuj w takim razie ponownej instalacji gry, przy czym upewnij się, że program Steam i Origin uruchamiane są jako administrator. 

EA Play daje dostęp do gier w czasie trwania subskrypcji, więc jeśli Twoja subskrypcja dobiegnie końca nie będziesz mógł uruchomić gier, które dodałeś do swojego konta z EA Play List.  

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!577 PostsLatest Activity: 6 days ago