Forum Discussion

EA_Kalina's avatar
EA_Kalina
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 years ago

Re: Ban na rynek transferowy za sprzedaż kart w EA FC 24

Hej @slawek91_x2 

Każde odwołanie odnośnie blokady w grze  FC™ 24, wysyłane jest z poziomu konta EA do Działu Świadczonych Usług.  Kontakt, dla wszystkich graczy, następuje poprzez wypełnienie formularza i nie nie ma możliwości kontaktu telefonicznego.

Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj informacje o ograniczeniu, zablokowaniu lub zawieszeniu konta EA.

W sprawach związanych z kontem możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA. 

3 Replies

• slawek91_x2's avatar
    slawek91_x2
    New Novice
    12 months ago

Przez cały ten ban nie mam ochoty na granie w waszą produkcję. Zostałem przez Państwa oszukany i żądam zwrotu pieniędzy za zakupioną grę EA FC 24. Państwo obrzydziliście mi grę w Państwa produkt dalej nie odpowiadając na moje pytanie -  Jakim prawem mi zablokowali Państwo dostęp do rynku transferowego??? Tak traktujecie każdego kto wraca do gry po pół roku przerwy od tej gry?

Powtarzam jeszcze raz żądam zwrotu pieniędzy za zakupioną grę!!!!

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

@slawek91_x2  napisał/a:

... Jakim prawem mi zablokowali Państwo dostęp do rynku transferowego??? Tak traktujecie każdego kto wraca do gry po pół roku przerwy od tej gry?

Powtarzam jeszcze raz żądam zwrotu pieniędzy za zakupioną grę!!!!

W naszym artykule znajduje się wyjaśnienie dotyczące przyczyn blokad i innych sankcji:

"Blokady, zawieszenia i inne sankcje względem kont stosujemy, gdy zobaczymy nieodpowiednią zawartość lub dowody oszustwa. Działania podejmiemy również przeciwko każdemu kontu, które zamieszcza treści obraźliwe, zawierające groźby lub nękanie w dowolnej grze EA lub na dowolnej stronie EA.

Oszustwo obejmuje m.in.:

• Używanie nieautoryzowanego oprogramowania typu „aimbot” i „wallhack” oraz podobnych narzędzi dających użytkownikowi przewagę nad innymi graczami.
    • Wykorzystywanie luk, usterek czy błędów.
    • Nabijanie statystyk (czyli nadużywanie różnych funkcji w niestosowny sposób, aby sztucznie podbić wyniki) także uznawane jest za oszukiwanie.
    • Celową wymianę zwycięstwami lub manipulowanie systemami rankingowymi w grze na drodze współpracy z innymi osobami.
    • Stosowanie oprogramowania lub narzędzi do oszustw, które rozłączają innych graczy z serwerami EA.

Aby uniknąć blokady lub zawieszenia konta, zawsze przestrzegaj kompletnych zasad postępowania określonych w Umowie użytkownika EA."

Podsyłam także informację Jak uzyskać zwrot pieniędzy za gry EA.

• kiziu100's avatar
    kiziu100
    Rising Newcomer
    3 months ago

Zostałem zablokowany ze wystawiłem karte o najwyższej cenie i ktoś ją kupil

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,653 PostsLatest Activity: 14 days ago