Forum Discussion

518060135's avatar
5 months ago
Solved

Mam problem z wczytaniem antycheata

mam problem z anticheatem ,pomoże mi ktoś go rozwiązać?

• Hej @518060135 

Ten błąd pojawia się, gdy EA anticheat nie może odnaleźć folderu instalacyjnego lub uruchomić gry. Istnieją dwie metody naprawy tego błędu.

• Uruchom ponownie EA app (nawet, jeśli grę zakupiono poprzez Steam lub sklep Epic Games) jako administrator, klikając ikonę aplikacji prawym przyciskiem myszy i wybierając opcję Uruchom jako administrator. Potem uruchom grę ponownie, poprzez EA app.
    • Przeinstaluj EA anticheat.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej @518060135 

Ten błąd pojawia się, gdy EA anticheat nie może odnaleźć folderu instalacyjnego lub uruchomić gry. Istnieją dwie metody naprawy tego błędu.

• Uruchom ponownie EA app (nawet, jeśli grę zakupiono poprzez Steam lub sklep Epic Games) jako administrator, klikając ikonę aplikacji prawym przyciskiem myszy i wybierając opcję Uruchom jako administrator. Potem uruchom grę ponownie, poprzez EA app.
    • Przeinstaluj EA anticheat.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Aby to zrobić, wykonaj następujące kroki.

1. Otwórz eksplorator Windows i wyszukaj C:\Program Files\EA\AC
    2. Kliknij na EAAntiCheat.Installer.exe, by uruchomić instalator.
      • Jeśli chcesz odinstalować EA anticheat dla jednej gry, wybierz ją i kliknij Odinstaluj.
      • Jeśli chcesz odinstalować oprogramowanie dla wszystkich gier EA, wybierz  Odinstaluj wszystko. Spowoduje to usunięcie z Twojego komputera wszystkich plików EA anticheat oprócz pliku instalatora.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,620 PostsLatest Activity: 6 hours ago