Forum Discussion

Re: Swiatłowód UPC spowolniona gra

@spartaklub-----1 Sami się gubią już w odpowiedziach. Zwłaszcza na pc. Jedni admini sugerują starszą wersje sterownika karty graficznej, gdzię później ktoś inny sugeruję ma nieaktualne sterowniki. To info z kilku ostatnich dni co na forum przeczytałem. Graczami konsolowymi się w ogóle nie przejmuja, co jedynie zresetuj konsole tak jak piszesz, albo gadaj z dostawcą interenetu. Tylko co masz gadać, jak nie ma żadnych argumentów. Predosć w normie, ping niski, nawet ocena łacza w grze prawie maksymalna, brak strat pakietów. Komedia, raczej czarna komedia. Sam też miałem problemy w tamtym roku na pc. wiec kupiłem xbox series s, później dalej problemy, wiec może wina telewizora. Nowy zakup monitor z odświeżaniem 165ms i co? Ano nic dalej to samo. Neta też zmieniłem z myślą o fife, wcześniej pładciłem 45 zeta teraz 85. Same koszy a fanu z gry zero

1 Reply

• To tak samo jak ja. Z konsolami nie pomagają ponieważ oni doskonale wiedzą że po ich stronie leży problem a że konsola posiada małą konfigurację tzw dużo nie przedstawisz żeby osiągnąć lepsza wydajność to nie tykają się tematu bo na pc jest zbyt wiele czynników do wyeliminowania żeby określić problem. A problemen jest słaba optymalizacja albo wąskie gardło procesora bo ciągnie 100 procent.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,650 PostsLatest Activity: 10 hours ago