Forum Discussion

szotrab11's avatar
szotrab11
Seasoned Newcomer
2 months ago
Solved

problem z ea app

Witam, kupiłem na xbox game pass ultimate w którym jest też ea play. Chciałbym zainstalować fc 24 na komputerze ale wyświetla mi się błąd 404 gdy klikam zainstaluj.

• Błąd 404 na ogół świadczy o problemach z połączeniem. Czy udało Ci się także zrestartować router? Upewnij się także, że do EA app logujesz się za pomocą konta Xbox, gdzie posiadasz Xbox Game Pass.

5 Replies

• szotrab11's avatar
    szotrab11
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

hej, korzystam z kablem ethernet i czyściłem pamięć podręczną ea app i nic nie zadziałało 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Sprawdź czy możesz pobrać inne gry w ramach EA pp.

W pierwszej kolejności uruchom aplikację Xbox, następnie wybierz tytuł. Kiedy EA app poprosi cię o zalogowanie, wpisz się za pomocą danych konta Xbox , z poziomu którego został wykupiony Xbox Game Pass.

W przypadku tego samego komunikatu, wypróbuj inny system nazw domenowych (DNS):

Twój operator Internetu (ISP) przekłada adresy internetowe ze zrozumiałych dla ludzi (np. help.ea.com) na zrozumiałe dla komputerów (ciąg cyfr) za pomocą czegoś w stylu odwrotnej książki telefonicznej zwanej systemem nazw domenowych.

Jeśli coś jest nie tak z DNS, z którego korzystasz, możesz mieć ogromne problemy z połączeniem internetowym.

Zmiana na inny DNS to techniczna sztuczka, która może pomóc ci, jeśli twój DNS zawodzi.

Oto kilka darmowych opcji, jeśli chcesz dokonać zmiany:

EA nie jest właścicielem i nie prowadzi Google DNS ani Open DNS i nie może w żaden sposób modyfikować ich stron ani używanych przez nie systemów. Użytkownik korzysta z tych stron i ich serwerów DNS na własną odpowiedzialność.

• szotrab11's avatar
    szotrab11
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

czy jest jakaś inna opcja ponieważ mam dobry internet

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Błąd 404 na ogół świadczy o problemach z połączeniem. Czy udało Ci się także zrestartować router? Upewnij się także, że do EA app logujesz się za pomocą konta Xbox, gdzie posiadasz Xbox Game Pass.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 3 days ago