Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
9 months ago

Re: wyrzuca mnie z meczu w ea fc 25 do pulpitu.

Hej @JanNeymar4321 

Sprawdź proszę czy uda Ci się rozwiązać problem poprzez poprzez przeskanowanie komputera za pomocą HP Support Assistant for PC. 

Sprawdź również odpowiedź z innego wątku na forum:

@flinston67  napisał/a:

Hej problem został rozwiązany. Dziękuję za pomoc. Trzeba było zainstalować i zaaktualizować wszystkie sterowniki na hp support assistance. Trzeba było również zaaktualizować bios.

12 Replies

• Cześć, mnie również wywala z gry na pulpit po wejściu w UT. W załączeniu plik DxDiag.

Prośba o wskazówki co robić żeby temu zapobiec.

Pzdr

SJ

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    8 months ago

Hej @SZJA35 

Rozumiem, że w innych trybach problem nie występuje?

Jeśli tak, sprawdź proszę czy problem będzie pojawiał się kiedy utworzysz nowy skład z poziomu aplikacji Web app, lub companion app. 

• Czesc co moge zrobic jak mam ten sam problem i wywala mnie z meczy przesganowalem ta apka co dales linka i nic nie pokazalo wiec zrobilem reinstal fc myslisz ze po ponownym pobraniu gry bedzie dzialac normalnie??

• @NEOSitek Mam ten problem na Xbox one, wszystko było dobrze do wczoraj, gdy chce wejść w UT, ładuje jakąś chwilę, po czym wyrzuca do głównego menu Xbox
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    8 months ago

Hej @NEOSitek 

W zakładce na Web app gdzie zarządzasz swoim składem utwórz zupełnie nowy (nie sprzedawaj swoich zawodników). Ustaw go jako domyślny a stary usuń. 

• Mam ten sam problem na Pc utworzenie nowego składu nic nie pomaga nie wiem juz co robic bo probowałem juz wszytskiego

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    7 months ago

Hej @fifateam1756 

Czy utworzony przez Ciebie skład jest zupełnie nowym składem z innymi zawodnikami, menadżerem i taktykami? 

Czy stary skład został przez Ciebie usunięty?

Jakie dokładnie kroki zostały przez Ciebie wykonane? 

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.858 PostsLatest Activity: 10 hours ago