Forum Discussion

erka2266's avatar
erka2266
Newcomer
3 months ago

Sterowanie

Dlaczego nie mogę dostosować sterowania nic nie idzie zrobić testowałem grę odinstalowałem również grę usunąłem z profilu ustawienia wszystkie i nic nadal nie idzie zrobić jak mam dostosować sterowanie skoro nic nie idzie zrobić 

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej erka2266​ 

Wyjaśnij czy gra nie rozpoznaje kontrolera czy też nie wszystkie jego przyciski są rozpoznawane. Daj też znać na jakiej platformie grasz i z jakiego modelu kontrolera korzystasz.

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

Napisz co sie dzieje to moze Ci pomoge, mi pada nie wykrywało zadne rady z ich strony nie pomogły ale naprawiłem to sam. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

Kycu1​ Możesz się podzielić tu na forum ze społecznością EA jakie kroki Ci zostały przez Ciebie wykonane. Na pewno ta informacja pomoże innym graczom, którzy zajrzą do tego tematu w przyszłości.

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

EA_Kalina​ nie podziele, wasza firma ma dość srodków by zatrudnic kompetentne osoby na stanowiska do pomocy gracza a nie jeszcze wymagajcie od tego by wasi klienci rozwiazywali stworzone przez was problemy za was. Jestem skłonny pomoc innym ludzia w potrzebie ale nie wam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    3 months ago

Kycu1​ EA Forums to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA, gdzie gracze mogą wymieniać swoje wrażenia i wspierać się wzajemnie. Być może Twoje porady spotkałyby się z uznaniem innych graczy, zwłaszcza tych, którzy nie zakładają postów a obserwują te założone przez innych.

Program Superużytkowników Społeczności EA

Fora EA składają się z tysięcy użytkowników, spośród których niektórzy zyskali uznanie dzięki swoim wzorowym odpowiedziom i stałej aktywności wśród społeczności.

Chcemy docenić użytkowników, którzy są aktywnymi i zaangażowanymi członkami społeczności forum EA, pokazać ich społeczności i uczynić ich posty bardziej widocznymi. Oczekujemy od wszystkich użytkowników, w tym Superużytkowników, okazania powszechnej uprzejmości na forach EA i innych platformach, wobec wszystkich członków społeczności EA. Nieprzestrzeganie tego może skutkować usunięciem z programu.

• Kycu1's avatar
    Kycu1
    Seasoned Traveler
    3 months ago

To moja porada brzmi: Nie grajcie i nie kupujcie następnych edycji EA FC bo to strata czasu i pieniędzy, jest wiele lepszych produkcji wartych uwagi.

About FC 25 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 25 na forach społeczności.960 PostsLatest Activity: 3 hours ago