Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Błąd uniemożliwiający przetwarzanie pełnych powtórek w kinie

Hej @pawel567 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Prześlij nam proszę DxDiag komputera na którym pojawia się opisany przez Ciebie problem. 

7 Replies

• pawel567's avatar
    pawel567
    New Ace
    3 years ago

Dobrze Przesyłam dxdiag ale przesłałem tamtym razem też i na tym się skończyło niestety. Mam nadzieję że tym razem będzie inaczej.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @pawel567 

Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag. 

Nie znalazłem jednoznacznych przyczyn z którymi problem może być związany nie mniej poproszę Cię, abyś: 

• pobrał najnowszą aktualizację systemu operacyjnego (Build 19044), wraz z dodatkowymi aktualizacjami. Najistotniejsze będą tutaj aktualizacje związane z NET Framework. Po aktualizacji upewnij się, że na Twoim komputerze zainstalowana jest aktualizacja 4.8 NET Framework 
    • przed uruchomieniem gry wyłącz programy wykorzystujące nakładki ekranowe, sugerowałbym również, żebyś sprawdził czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu
    • sprawdził czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz grę w trybie okienkowym

Nie jestem niestety w stanie sprawdzić wątku z forum Codemasters i tego jakie kroki były zaproponowane tam. 

Jeśli możesz prześlij nam proszę również DxDiag laptopa na którym problem nie występuje, możliwe że uda nam się w ten sposób znaleźć wspólny mianownik. 

• mam ten sam błąd, w forum codemasters jeden użytkownik napisał, żeby zmienić język foldera w którym jest zapisana powtórka czy coś takiego. Nie wiedziałem niestety jak to zrobić

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.198 PostsLatest Activity: 5 hours ago