Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
2 years agoHej @pawel567
Dzięki za odpowiedź i przesłanie pliku DxDiag.
Nie znalazłem jednoznacznych przyczyn z którymi problem może być związany nie mniej poproszę Cię, abyś:
- pobrał najnowszą aktualizację systemu operacyjnego (Build 19044), wraz z dodatkowymi aktualizacjami. Najistotniejsze będą tutaj aktualizacje związane z NET Framework. Po aktualizacji upewnij się, że na Twoim komputerze zainstalowana jest aktualizacja 4.8 NET Framework
- przed uruchomieniem gry wyłącz programy wykorzystujące nakładki ekranowe, sugerowałbym również, żebyś sprawdził czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz komputer w trybie czystego rozruchu
- sprawdził czy problem będzie pojawiał się kiedy uruchomisz grę w trybie okienkowym
Nie jestem niestety w stanie sprawdzić wątku z forum Codemasters i tego jakie kroki były zaproponowane tam.
Jeśli możesz prześlij nam proszę również DxDiag laptopa na którym problem nie występuje, możliwe że uda nam się w ten sposób znaleźć wspólny mianownik.
2 years ago
mam ten sam błąd, w forum codemasters jeden użytkownik napisał, żeby zmienić język foldera w którym jest zapisana powtórka czy coś takiego. Nie wiedziałem niestety jak to zrobić
About F1® Dyskusja o serii
Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.173 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 7 days ago
- 10 days ago
- 10 days ago
- 16 days ago
Problem z F1 2023 i 2024
Solved19 days ago