Forum Discussion
6 Replies
Pogrzebałem trochę w necie i jak widać to częsty problem a EA sobie nic z tego nie robi. Ok, w takim razie skoro macie użytkowników gdzieś to poradzę sobie w szeroko znany sposób i podziękuję za oryginalną wersję.
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @sebamjuzik,
Rozumiem, że fakt nieładowania się gry może powodować frustrację. Zawsze staramy się pomóc graczom w takich sytuacjach. Answers HQ to forum, które przede wszystkim jest poświęcone wzajemnej pomocy między graczami. Jeżeli chciałbyś rozwiązać Twój problem natychmiastowo, masz do Twojej dyspozycji dedykowane Centrum Pomocy EA, które zajmuje się technicznymi zgłoszeniami i pomaga graczom "na żywo". Więcej informacji na temat kontaktu z nimi znajdziesz w tym wpisie.
Na forach odpowiedź na Twoje zapytanie może zająć nieco dłużej. Dziękujemy Ci za cierpliwość i zrozumienie.
Już wiemy, jaki masz problem. Pomocne mogą się jednak okazać dodatkowe informacje. Na jakiej platformie próbujesz uruchomić grę? Czy uruchomieniu gry towarzyszą jakiekolwiek komunikaty błędów? Czy wykonywałeś już jakiekolwiek kroki w celu rozwiązania Twojego problemu?
Podaj w swoim wpisie jak najwięcej szczegółów, pomożesz w ten sposób innym lepiej zapoznać się z tym czego doświadczasz. Odpowiedź z rozwiązaniem może zostać udzielona przez nas jak i naszą fantastyczną społeczność Answers HQ.
Grę próbowałem uruchomić na tym samym sprzęcie i tym samym Win 7 co zawsze. Po prostu od pewnego czasu przestała się wczytywać i tyle. To Wasz błąd nie mój. O tym samym problemie pisze wielu użytkowników. Pozdrawiam.
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Dzięki @sebamjuzik za dodatkowe info. W przypadku jeżeli gra uruchamiała się wcześniej i nagle przestała działać, a nie była aktualizowana, to prawdopodobnie problem dotyczy elementów na Twoim komputerze, które w tym czasie mogły ulec zmianie. Mogą być to między innymi sterowniki, biblioteki współdzielone itp.
Żeby być pewnym, że problem nie dotyczy integralności danych gry spróbuj naprawić grę poprzez klienta Origin.
- W aplikacji Origin przejdź do sekcji Moja biblioteka gier.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy okładkę gry.
- Wybierz pozycję Napraw grę.
Jeżeli wielu graczy ma ten sam problem co Ty, wkrótce powinny pojawić się tu inne zgłoszenia o takim samym charakterze. Każdy użytkownik Answers HQ, który doświadcza tego samego problemu może kliknąć Ja tez. Mogą też oni zasugerować rozwiązanie Twojego problemu.
Naprawienie gry nie pomogło, NFS Most Wanted nadal wczytuje się bez końca. Problem leży po Waszej stronie. Poniżej tylko kilka z wielu takich samych przykładów jak mój:
https://www.mpcforum.pl/topic/1514649-nfs-most-wanted-2012-problem-z-wczytywaniem-gry/
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @sebamjuzik,
Problem taki nie jest nam znany. Wrzucone przez Ciebie linki odnoszą się do informacji, które publikowane były 2012, 2016 roku. Odniesienie do naszego forum jest z 2019 roku i problem dotyczył zgłoszenia dokonanego przez pojedynczego gracza.
Dodatkowo w celu sprawdzenia, czy faktycznie problem może dotyczyć gry, sam uruchomiłem grę na komputerze. Gra uruchomiła się bez żadnych problemów.
Czy próbowałeś skorzystać ze wskazówek @EA_Kuba zawartych w podlinkowanym przez Ciebie wpisie?
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago
- 2 months ago