Forum Discussion
Grę próbowałem uruchomić na tym samym sprzęcie i tym samym Win 7 co zawsze. Po prostu od pewnego czasu przestała się wczytywać i tyle. To Wasz błąd nie mój. O tym samym problemie pisze wielu użytkowników. Pozdrawiam.
Dzięki @sebamjuzik za dodatkowe info. W przypadku jeżeli gra uruchamiała się wcześniej i nagle przestała działać, a nie była aktualizowana, to prawdopodobnie problem dotyczy elementów na Twoim komputerze, które w tym czasie mogły ulec zmianie. Mogą być to między innymi sterowniki, biblioteki współdzielone itp.
Żeby być pewnym, że problem nie dotyczy integralności danych gry spróbuj naprawić grę poprzez klienta Origin.
- W aplikacji Origin przejdź do sekcji Moja biblioteka gier.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy okładkę gry.
- Wybierz pozycję Napraw grę.
Jeżeli wielu graczy ma ten sam problem co Ty, wkrótce powinny pojawić się tu inne zgłoszenia o takim samym charakterze. Każdy użytkownik Answers HQ, który doświadcza tego samego problemu może kliknąć Ja tez. Mogą też oni zasugerować rozwiązanie Twojego problemu.
- 5 years ago
Naprawienie gry nie pomogło, NFS Most Wanted nadal wczytuje się bez końca. Problem leży po Waszej stronie. Poniżej tylko kilka z wielu takich samych przykładów jak mój:
https://www.mpcforum.pl/topic/1514649-nfs-most-wanted-2012-problem-z-wczytywaniem-gry/
- EA_Cekiel5 years ago
EA Staff
Hej @sebamjuzik,
Problem taki nie jest nam znany. Wrzucone przez Ciebie linki odnoszą się do informacji, które publikowane były 2012, 2016 roku. Odniesienie do naszego forum jest z 2019 roku i problem dotyczył zgłoszenia dokonanego przez pojedynczego gracza.
Dodatkowo w celu sprawdzenia, czy faktycznie problem może dotyczyć gry, sam uruchomiłem grę na komputerze. Gra uruchomiła się bez żadnych problemów.
Czy próbowałeś skorzystać ze wskazówek @EA_Kuba zawartych w podlinkowanym przez Ciebie wpisie?
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 12 days ago
Język w nfs unbound
Solved15 days ago- 21 days ago