Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
8 years ago

Re: Brak wczytania auto zapisu Need for Speed Payback

Hej @PL4FC-Iras

Znalazłem podobny problem na naszym angielskim forum, gdzie rozwiązaniem okazało się wyłączenie zapisu gier w chmurze.

Kliknij prawym przyciskiem myszy na okładkę gry i wybierz Właściwości gryZapisy gier w chmurze - odznacz Włącz zapisywania w chmurze dla obsługiwanych gier

:eahigh_file:

6 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Też mam ten problem, reinstalcja gry usuwanie zapisów wyłączeni zapisu w chmurze nie pomogły. Telefoniczne wsparcie techniczne również ... Jakieś pomysły co z tym zrobić ? Jakoś nie mam ochoty zaczynać gry po raz 4 od początku ...

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 years ago

Hej @TheCzolgusss

Uruchom grę jako administrator wedle poniższej instrukcji, istnieje możliwość że sam system operacyjny nie pozwala na zapisanie danych na komputerze. 

1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
    6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
    7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
    8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
    9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam

Proszę o pomoc, w NFS Payback na konsoli PS4 nie wiem jak wywołać zapis gry (save)

Gra nie zapisuje się automatycznie, stąd za każdym razem startuje od początku

Z góry dzięki za pomoc.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Witam, ponawiam zapytanie - gdzie na konsoli PS4 trzeba ustawić zapisywanie gry

Czy ktoś może pomóc w tej sprawie?

• Uruchamianie aplikacji jako admin tez nie przynosi skutkow i nie wiem co dalej...

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,520 PostsLatest Activity: 3 days ago