Forum Discussion

Przemeswag's avatar
Przemeswag
Rising Newcomer
2 months ago

Nfs no limits logowanie

Siema, chciałbym dolaczyc do jakiegoś 'crew' w nfs no limits ale cały czas pokazuje, że muszę się zalogowac na konto google play pomimo tego, że jestem. Jak już przełącza się na ekran logowania google play i wpisuje swoje dane to wyskakuje informacja 'to konto jest już istnieje na tym urządzeniu' i jedyna opcja to utworzyć nowe konto. Wiecie co zrobić w tym przypadku? Wolałbym nie tworzyć nowego konta.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej Przemeswag​ 

Sprawdź czy po zrestartowaniu Twojego urządzenia pojawia się ten komunikat, czy jednak rozpoznaje Twoje logowanie jako poprawne.

• mam dokładnie ten sam problem, po restarcie urządzenia to samo. Natomiast to chyba nie problem z kontem NFS a usługą google play bo w DAN THE MAN dokładnie to samo - brak przywróconych save-ów a na drugim urządzeniu na tym samym koncie działają. 
    Na kilkunastu forach padały podpowiedzi zainstalować i dołączyć do programu dev w Google Play - również nie działa. Czy ktoś EA może zabrać głos i udzielić konkretnej odpowiedzi - może wystarczy "podłożyć" jakiś plik w katalogu docelowym NFS na smartfroniu? Przez chwilę myślałem że problem występuje w innych grach ale udało się to wyeliminować wymuszeniem logowania na to konkretne konto GooglePlay, natomiast jak wyżej w NedForSpidziu pokazuje potwierdzenie zalogowania na profil w google play na którym zachowany jest postęp, w sklepie widnieją osiągnięcia, natomiast w samej grze "SignIN" jak i "Synchronise" nie działają.

• Cześć, to wina google play. Poprostu escape i mi normalnie się loguje. Tylko raz z poziomu gry musiałem się logować do googla. Też szukam jakichś aktywnych "crew", może ktoś coś wie lub podpowie. Szukam też rozwiązania problemu czemu nie mogę mieć więcej niż 200 mechanic  level oraz śmigających gruchotów w undergroud.

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,522 PostsLatest Activity: 19 hours ago